Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gus23

Wszy!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gus23

jak sie tego pozbyc?? czy jak prostujac włosy słysze szczelanie to gnidy???????? help!!!! jaki jest skuteczny i szybki sposób... boje sie o tym powiedziec mamie by nie była na mnie zła... sama nie wiem skąd to sie wzieło, bo czesto myje włosy dbam o nie (bo sa długie za łopatki).... Pożyczyłam kiedys gumke do włosów od kolezanki i od tamtej pory swędzi mnie głowa i czuje jakby cos chodziło mi po głowie, a wczoraj złapałam jakiegoś "robaczka"..... jak sie tego pozbyc.... pomocy!!!!

Gość Strawberry Lips
kup w aptece szampon na wszy lub specjalistyczny srodek jednak on bardzo niszczy włosy.

Gość na wszy
szybko działa PIPI Lotion, do kupienia w aptece, wystarczy raz użyć i po klopocie, Powodzenia

Gość muterr
Pozytywnie mnie zaskoczyło leczenie za pomocą Pedicul Hermal. To już nie były pierwsze wszy w naszej rodzinie, ale pierwszy raz udało się tak szybko pozbyć pasożyta. 10 minut i gotowe. Dużo zależy od długości włosów, ale przy krótkich to wystarczy nawet ¼ opakowania, żeby zadziałało. Lek jest w aptekach, można go też kupić online. Znalazłam go na stronie http://wszopedia.pl.