Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ludmila

Jak uciachac sobie wlosy...

Polecane posty

Gość malinka24
najlepiej u fryzjera, sama równo nie zetniesz, a koleżanka tez zwykle nie wychodzi, wiem bo kilka koleżanek pod koniec szk podst próbowało ;p

Fryzjer odpada [za drogi, tu gdzie jestem], kloezanki nie potrafia, wiec jedyne rozwiazanie, to wziasc wlosy w swoje rece i uciachac. Tylko... jak ? :(

Naprawde, nikt mi nie pomoze ? Trudno, ciacham na oslep, to znaczy - przechylam glowe w dol i tne ! Loooo matko, zeby tylko rowno wyszlo !

Jasny gwint ! Wyszla falbanka...:( Bedzie mi dane teraz wmawiac wszystkim, ze to ostatni hit mody, nie mam wyjscia

Gość kuźwa gdzie ty wylądowsłaś
że nie stać cię na fryzjera?

Gość Anaa___
JA ciacham golarka :) Moze sprobuj :) TYlko,ze bedziesz miala wycieniowane ,a nie na prosto...ale chyba lepiej tak, niz "falbanka" :D

Golarka w moich rekach...az strach pomyslec, co moglabym uciachac przypadkiem :) ale masz racje sprobuje wycieniowac troche te falbanke, dzieki za rade 🌼

Gość haniuta65
nie taaaaaaaaaaaaaak czeszesz schylona do przodu i wlosy zbierasz w gumke i dopiero tniesz , rowno. wychodza lekko wycieniowane ale rowne.

Haniutka, gdzies Ty byla jak ciachalam te cholerne wlosy ? Zobaczze czy da sie jeszcze je zwiazac przy tym pochyle w gumke i nieco wyprostowac straty. Dzieki :)

Gość haniuta65
napewno sie da poprawić, tylko dokladnie uczesz i ładnie zwiaz i wtedy tnij same koncowki. niewiem jak grube masz wlosy ale w gumce mozna wyrównac pare razy jak zle utniesz i beda zeby wtedy skorygujesz i jak rozpuscisz powinno byc ok.

Gość Świcek
ogól se na zero razem z cipskiem

Gość Anaa___
JA jak mam krotkie wlosy to nie dam rady zrobic tak jak radzisz haniutka, wiec pozostaje mi golarka, bo szkoda mi tyle na fryzjera,a w PL bede dopiero za kilka mcy :O Ludmila widze,ze my na tej samej wyspie;) Pozdrawiam ;)