Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezBajeru

prosze o poradę i wyczajenie chłopaka

Polecane posty

Gość bezBajeru

Niedawno poznałam przystojnego mężczyznę. Wymienilismy się numerem komórkowym. Następnego dnia trochę pisaliśmy w koncu zaporponował spotkanie. Bylo dosyć przyjemnie, mieliśmy o czym rozmawiac, ale on był strasznie sztywny... zero jakiegos bajeru... po kilku dniach poprosil o nastepne spotkanie. Zaprosilam go do siebie na herbatę. Rowniez bylo smiesznie... ale on znów nie flirtował ze mną tylko rozmawiał. Myślicie ze mu sie podobam? Skoro proponuje spotkania? Czy moze po prostu chce sie spotykać z nudów. Dodam ze moja najlepsza przyjaciółka jest z nim razem na roku na studiach i twierdzi ze takie zachowanie nieluzackie nie jest w jego stylu. Twierdzi ze na uczelni wśród dziewczyn i znajomych jest bardzo wyluzowany i to typ takiego \"figo fago\". Co mam o tym myśleć?

Gość dociekliwyyyy
moze sie wstydzi:)?

Gość bezBajeru
Nie wydaje się być nieśmiały... ciągle coś opowiada i sam zagaduje. Tylko wszystko jest takie.... bez tego flirtu... bez zadnych znaków czy mu sie podobam...

ale on znów nie flirtował ze mną tylko rozmawiał.... a po co ma to robic? skoro juz sie z nim umawiasz :P a powaznie...to moze mu zalezy na tobie bardzo i stresuje sie zeby nie popelnił jakiejs gafy wzgledem twojej osoby

Gość dociekliwyyyy
i moze nawet bedzie figo fago he he:)

Gość bezBajeru
czasami odbieram jego zachowanie tak, jakby chciał być dla mnie "niedostępny" Nie pisze co mnie codziennie, nie mówi zadnych komplementów. A ja jestem kobietą, przydałoby mi się trochę słodkości ;P

Nie pisze co mnie codziennie, nie mówi zadnych komplementów. A ja jestem kobietą, przydałoby mi się trochę słodkości a pozniej go kopniesz bo ci sie wyda za mdły :( i nudny powtarzajc w kóllko te same frazesy ...:P

Gość bezBajeru
Ale powienien trochę poflirtować bardziej by to nas do siebie zbliżyło. Chłopak powinien mieć dobre gadane. To polowa sukcesu... a on bez tego mnie troche odpycha...

Gość bezBajeru
a z drugiej strony jest to dla mnie taką zagadką , co będzie dalej... czy coś się rozkręci...