Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Vredna Tzipa

kurde, źle mi jakoś ...

Polecane posty

Gość Vredna Tzipa

niby wszystko jest ok, niezła praca, kochająca (i kochana) rodzinka, znajomi przyjaciele, imprezy ... ale jakoś mi źle ... mam wrażenie, że co dzień przeżywam dokładnie to samo, tak w koło macieju - 5.30 pobudka, o 6.30 wsiadam w autobus, 7.10 z metra do sklepu po śniadanie, koło wpół do ósmej w robocie. Do 16 trochę popracuję, popierdzę w stołek, ponawydurniam się. Znów metro, autobus, dom. Do 21 coś tam porobię, obejrzę czasem jakiś film, pobawię się z dzieciakiem. O 21 wraca do dom małżonka. O 22 w kimono, bo dziecię małe, więc wymaga wczesnego kładzenia spać. 5.30 pobudka, autobus, metro, sklep, praca, metro, autobus, dom ... dzień w dzień od 5 lat (no, poza weekendami i dniami wolnymi od pracy, co się samo przez się rozumie) no i tu właśnie widzę swój problem - nic się kurde w tym moim nudnym życiu właściwie nie dzieje chciałbym coś "porobić" - jakieś zajęcie, hobby, cokolwiek ale zawsze brak mi czasu, albo coś akurat innego wypada, albo to, albo tamto, a nawet jak już się za coś zabiorę, to zapału starcza mi na tydzień (ostatnio się tak japońskiego uczyłem via sieć) jest mi źle z samym sobą :O ech, tak się uzewnętrzniłem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować