Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corc

chora miłość?

Polecane posty

Gość corc

co zrobić gdy odejdzie od ciebie żona? Kochasz dalej?. Ja niestety tak.Oczywiście na początku złość,bezśilność....i wielka samotność. Teraz gdy troche ochłonołem tęsknie, płacze po kontach.Brak mi jej.Zrobiła mi wielką krzywde bo okradła mniei i zwiała do młodszego.Nic nie zostawiła ,a tak chorego syna,którego bardzo kocham.(z wzajemnością)Jednak jego miłość mi nie wystarcza.tęsknie za nią. czekam na tel, sms-cisza.Nie umiem wyrazić co czuje. Boże- pomóżcie!!!!!!!!!

Gość corc
łatwo sie niektórym mówi.to tylko słowa

Gość jabadi
to ni milosc Toba kieruje ale egoizm. masz przy sobie syna, ktorego kochasz i ktory kocha Ciebie, jednak Ty teskinsz za kims, kto nie ma dla iebie najmniejszego szacunku bo zostawia wszystko dla wlasnej rozrywki.Twoj egoizm polega na tym takze, ze odczuwasz brak zaspokojenia swoich potrzeb, podczas gdy zona te potrzeby zaspokaja z innym mezczyzna. ot, i cala prawda.

Gość jabadi
brunetko, czy Ty umiesz czytac slowo pisane? : 'Zrobiła mi wielką krzywde bo okradła mniei i zwiała do młodszego.Nic nie zostawiła ,a tak chorego syna,którego bardzo kocham.(z wzajemnością)Jednak jego miłość mi nie wystarcza.tęsknie za nią. czekam na tel, ' :p

Gość corc
tak syn jest ze mną.Brunetka Wieczorową Porą masz racje.Mój syn ma 13 lat.tylko nie wiecie, że ja MUSIAŁEM wrócić z zagranicy bo syn został sam w domu

Gość corc
śpieszcie sie kochać żony one tak szybko odchodzą.....

wiesz co? ja tez bym cie chetnie pocieszyla i z drugiej strony mam nadzieje ze to glupia prowokacja, ale cos watpie niestety :O tesknisz za zona, to normalne, ale czy ona sie normalnie zachowala? powiedz wyjasnila cos? piszesz ze syn jest chory? tzn. co? ma astme, alergie czy jest uposledzony? to wazne...zony nie usprawiedliwiam, ale zostala sama...z jeszcze nie wiemy jak chorym dzieckiem, ty byles za granicą, ona opiekowala sie jak mozna przypuszczac waszym synem, domem...oczywiscie ze jej nic nie usprawiedliwia, ale moze za wczesnie zaczeliscie tomalzenstwo? moze wpadliscie? moze najzwyczajniej na swiecie urwala sie bo miala dosc takiego zycia? oczywiscie nie usprawiedliwiam jej jak juz to napisalam, ale moze ty tez nie brales jej potrzeb pod uwage? jak czesto wracales? dzwoniles? interesowales sie?

chociaz co ja pisze, znam kobiete co rok temu wyjechala a w polsce zostawila 10- letnie dziecko i odezwala sie 3 razy w przeciagu pierwszych dwóch miesiecy, od 10 nie zadzwonila do swojego dziecka, nie interesuje sie gdzie jest, co robi, czy zdal do nastepnej klasy, czy teskni.... a przeciez wychowywala go od urodzenia... ja nie jestem matką, ale ...az boje sie pomyslec, ze moglabym taka byc, albo gorsza ...:O:(

Gość corc
moje dziecko jest nieuleczalnie chore ma Tocznia.Tak masz racje matka zajmowała sie nim ale tylko podaniem tabletek. Z nim była moja dorosła ćorka. i ona o tym wiedziała.Tu nie ma mowy o jakiejś młodzieńczej miłości.Żyliśmy razem 21 lat.Pojechałem tam za jej zgodą a może nawet namową. Do domu dzwoniłem co dziennie po1,5 godz rozmów.Do samego końca miało być ok.