Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DrogaAutorko

jak to jest w koncu

Polecane posty

Gość DrogaAutorko

... można samemu zrobic sobie metamorfoze? bez większych wydatkow? dlaczego mam tak,ze cała szafa zasypana jest ubraniami,ale we wszystkim sie sobie nie podobam?? nie umiem ich ładnie łączyc? nic ciekawego raczej nie wymyslam tylko zakładam np. turkusowy sweterek ,spodnie i botki... nic wiecej.. nie umiem nawet sie umalować!;/ sieroctwo ze mnie obrzygane wiem..:| w dodatku powinno byc mi łatwiej bo jestem szczupła i dosć wysoka bo 172 ale waże 54kg i uwazam,ze jestem za chuda.. nie umiem przytyc;/ jak to wszystko ogarnąc? jak powinna wyglądac moja dzienna dawka pielęgnacji? czy da sie to jakos ustalic?

Gość capivitin plus
dziewczyno! ogranij sie masz figure modelki! cere hmm... pij wody dużo,zazywaj tabletki wzmacniające organizm. Idz do kosmetyczki niech Tobie pomaluje paznokcie ( zapuśc je jesli masz krotkie) żadnych tipsow! idz na solarium 3 razy nabierzesz koloru i zacznij zastanawiac sie powaznie nad tym co kupujesz z ubrań,bo jesli kupujesz wydziwione rzeczy to potem nie dziwota,ze nie masz zwyklego jednego podstawowego t-shertu białego.

jak nie masz wyczucia stylu itp. bo to grzech nie meic, to mzoesz skorzystac z gotoych pomyslow katalogow mody sklepow ktore znasz, jak H&M , itp. popatrz do szafy an podobne ciuchy, czasem wystarczy kupic ladne rajstopy czy nawet krotkie spotdenki w lumpexie aby polaczyc fajnei kilka rzeczy. Codzienna dawka pielegnacji to: podstawowa higiena wlosy ulozyc (jak masz odrost i nieukladajace sie wlosy to idz do fryzjera ) makijaz : dobry krem jako baza fluid lub mus podklad w kolorze twojej skory puder brazujacy na boki twarzy lub za duzy nos (nie na kosci polcizkowe) puder sypki na to w kolorze twojej skory lub rozswietlajacy roz do polcizkow najlepiej w kolroze twoich zarozowionych polcizkow korektor dookola oka (najczesciej w pedzelku ,jest plynny i bladorozowocielsity tusz do rzes blyszczyk do ust w tej kolejnosci nakladasz na twarz przy czym pudru brazujecego nie za duzo, nie zapomnij by podklad nalozyc tez na brode i szyje i dekold jesli go widac pudrem sypki delikatnie opruszasz twarz po anlozeniu pudru kryzacego fluid dookola oka ma za zadanie okolo powiekszyc i zatuszowac niedoskonalowci, wiec nakladasz w wewnetrzym kaciku oka i po zewnetrznej stronie oka oraz pod lukiem brwiowym-rozsmarowujesz palcem genralnie w takim make upie wygladasz swierzo i wcale nie ejst to mocny makijarz ,zauwaz ze nie masz ani cienia na oczach ani kredki ani intensywnej pomadki, zawsze mozesz je jednak dodac wieczorem lub na impreze. do tego perfumik raz na jakis czas: pielegnacja dloni-paznokcie spilowane lub ladnie opilowane ,skorki usuniete pielegnacja stop : dobry pumeks lub papier scierny do stop ,krem rownierz paznokcie no i balsam do ciala po kapieli na cale cialo i wygladasz po tygodniu jak bogini