Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciszzzzzza

co na wyciszenie 2latka?

Polecane posty

Gość ciszzzzzza

jak tylko przychodzi pora snu dostaje takiej werwy,ze usypiam go 2 godziny.Konsekwentne stosowanie rad superniani nic nie daje.Nie chce spać, a wiem,ze zmęczony jak cholera.Czy oprocz herbaty hipp na uspokojenie moge coś jeszcze podac?

Gość cbcbcbcxb
Ja zawsze w takich sytuacjach potrząsałam nim dośc mocno, żeby jego głowa uderzała o belki w łózeczku, szybko zasypiał. Albo brałam go na kolana a mąż uderzał go (ale delikatnie) taką zabawkową gumową pałką w potylicę, wiadomo że dzieci wszystko mają delikatne, więc szybko tracił świadomość i spał bardzo długo. Ewentualnie można podac mu jakiś psychotrop albo odrobinę rozcienczonego wina.

Gość ja tez miałam taki problem
z moją córeczką i dawałam jej taki syrop somma stres czy coś podobnego i pomagało

Gość avero
Trzeba być totalnie zjebanym żeby napisac cos takiego !

Gość ewwwlinkaa1976
moim zdaniem najlepsze zeby wyciszyc takiego małego brzdąca to podrzucanie go wysoko do góry, nawet gdy nie chce, tak żeby zrobiło mu sie niedobrze..... potem na jego oczach oderwać głowę ulubionej zabawce, następnie trzeba go gtubo ubrać i ustawić bardzo wysoką temperaturę w jego pokoju żeby się spocił, a potem rozebrać do majteczek i na chwile wystawić go na balkon (bardzo wazne - nie reagować gdy krzyczy i płacze), no na jakieś 15-20 minut, potem jest tak zmęczony płaczem że zasypia.

A ja myślę że co niektóre wypowiedzi trzeba zgłosić, żeby ustalono skąd są wysłane i zawiadomić prokuraturę bo dzieciom ewidentnie dzieje się krzywda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt w internecie nie jest osobą anonimową!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hahahahahahahah
jak ktoś robi jawną prowokacje to wiecie, a tu czarno na białym prowo i juz oburzone matki polki, bo na pewno to było pisane na serio! buahahahahahahahhah, to sie nerwica nazywa :D:D:D:D

o Boze opamietajcie sie kobiety!!! ktos sobie jaja robi to znaczy ze maltretuje wlasne dziecko??? potem czeka na wypowiedzi takie jak betyy bo o to mu chodzi! wyluzujcie, zignorujcie i tyle...

może i prowokacja, ale jak widzę w tv zmasakrowano, pobito,itp.... dziecko malutkie, to zastanawiam się czy to tylko prowokacja a może wyobraźnia rodziców......

lioonne widzę że masz dzidziusia i zapewne jestes wspaniałą matką ale dlaczego tyle przemocy wobec najmniejszych skoro ludzie lubią takie prowokacje ................. !!!!!!!

Gość avero
nie wydaje mi się żeby autorka założyłam ten temat dla prowakacji tylko zwyczajnie chciała zasięgnąć porady ...

Gość .mnbv
moja ma dopiero 15 mies, ale zawsze mamy taki sam schemat: kapiel, ubieranie w pizamke przy kolysankach, picie mleka przy lampce nocnej i kolysankach, pozniej do lozka, pokoj wywietrzony, bardzo cichutko kolysanki w tle, ulubiony przytulak. Zasypia w 3 min.

Gość sedalia
gdy mój synek miał 2 latka,mial wlasnie problemy z zasypianiem i ogólnie byl rozdrazniony,kupilam w aptece bez recepty syrop homeopatyczny SEDALIA (koszt ok.15 zł) przyznam ,ze nawet troche pomogło:-)lepiej spał,spokojniej.

Gość RAFIKO
MOIM ZDANIEM WYSIYLEK .... SPRAWIAC TAKIEMU ZADANIA NAJLEPIEJ WYMECZYC NA DWORZU PLACU TAK ZEBY NIE MIAL SILY NA DEMOLKE