Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unLucky86

jak z nią zerwac

Polecane posty

jakis czas temu poznalem dziewczyne /ja 22l ona 18l / spotkalismy sie kilka razy.do niczego procz kilku pocałunkow nie doszło miedzy nami, ale teraz stwierdzam ze to nie to czego szukam i chce z nią zerwac.Ona juz planuje naszego wspolnego sylwestra. Jak myslicie czy lepiej zerwac tak stanowczo - urywając odrazu wszelkie kontakty czy tak powoli ją z tym oswajac? prosze o jakies rady.

Gość dreamlover
Od razu

czy nikt wiecej nie poradzi mi nic? naprawde mam dylemat nie chcialbym jej jakos urazic. czy wogole tak się da?

ja myślę ze od razu. bo jak będziesz ją tak zwodził zwodził to będzie jej trudniej się pozbierać

wydaje mi sie ze faktycznie lepiej od razu bo narazie do sylwestra jeszcze daleko a jak ja tak bedziesz zwodzil to wkoncu zerwiesz z nia dzien przez sylwkiem i wtedy dopiero dziewczyna sie zalamie bo nie dosc ze straci chlopaka to na 99% spedzi sylwka sama w domu..

Poczekaj do Sylwestra, pewnie wylądujecie wtedy w łóżku. A rano możesz jej powiedzieć, że jest kiepska w łóżku i z nią zerwać. :) P.S. Wątpię, żeby po czymś takim płakała po Tobie... :P

Gość Elka w pracy
powiedz jej to prosto w twarz na gg :P

Gość Czarny-Króliczek999
oczywiście że odrazu, po co macie sie oboje meczyc ;) powodzenia zycze

dobra, widzieliśmy się dzisiaj i zerwałem z nią... ale teraz nie wiem czy to całkiem koniec, bo już zdążyła do mnie zadzwonić wieczorem... Może powinienem w ogóle nie odbierać od niej telefonów i zerwać jakikolwiek kontakt? jak myślicie ?

Gość dddddddddddd
powiedz jej wprost ze to koniec. najgorsze jest to owijanie w bawelne i cackanie sie. nawet nie wiesz jak taie cos boli, ta niepewnosc. powiedz jej ze koniec i koniecznie uzasadnij. jak bedzie miala powod na tacy to przestanie sie zastanawiac czy ma jeszcze szanse.

Gość ja bym tak powiedziała
że ona ma nadzieję że Cię odzyska, że może pod wpływem chwili tylko zerwałeś. Więc chyba lepiej nie odbieraj tych telefonów i na razie unikaj jej. Bo w końcu może Cię weźmie na litość i pójdziesz z nią na sylwestra i tak będziesz to ciągnął w nieskończoność. A co do tego żeby koniecznie uzasadnić, to nie wiem jak w tym przypadku, ale pamiętam jak ja kiedyś zerwałam i naprawdę nie potrafiłam podać powodu. Po prostu nagle się odkochałam a on nie mógł tego pojąć, bo przecież nic nie zrobił ani ja nikogo innego nie poznałam. Musisz być stanowczy! Lepsze to niż oszukiwanie.

Gość ja bym tak powiedziała
ale zanim z nim zerwałam zdążyłam juz kilka razy posmakować jego kupy:)

Ja tez tam samo sadze Musisz to zrobic odrazu i nie mozesz jej dac choc troche nadzieji ze moze kiedys do niej wrocisz dziewczyna pewnie bedzie Cie nekac telefonami i niespodziewanymi wizytami ale mysle ze z czasem da sobie spokoj :) Powodzenia i dobre zabawy na sylwestrze :D

Gość Kinderka
Zrób to od razu. :) nie warto tego dłużej ciągnąć... a z czasem będzie Ci coraz trudniej z Nią zerwać.. i dziewczyna się mocno rozczaruje.