Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytekON

Wspolna kapiel.

Polecane posty

Gość pytekON

Czy moge sie kapac z dziewczyna - kiedy ona nie bierze zadnych pigulek, ja kapac sie w gumce nie zamierzam, a wiadomo, ze jak facet jest podniecony to troche preejakulatu moze wypllynac (chociaz tam sa same niedorozwiniete plemniki, no i poza tym chyba ciepla woda z plynem raczej je skutecznie zabije). Wydaje mi sie, ze to bezpieczne, ale wole zasiegnac opinii. A jakby sie tak zdarzylo mi wytrysnac? Te "sprawne" plemniki ze spermy przetrzymaja kapiel?

Gość nawet bym nie pomyslala
o tym, ze tak mozna zajsc w ciaze :D Niektorzy naprawde sie ta ciaza strasuja, moze dlatego im sie wydaje, ze nawet przez pocalunek mozna ;)

Gość pytekON
Nie no, az tak zle nie jest, zebym podejrzewal o ciaze przez pocalunek. Po prostu wole dmuchac na zimne. Pigulki poki co nie wchodza w gre, zreszta ja nie zmuszam nikogo do niczego, bedzie chciala to wezmie - to jej organizm. No, ale nie chcialbym wpadki, a poped sam nie odejdzie.

Gość jutro ide ide die
przez kapiel sie w ciaze nie zachodzi poczytaj sobie o zapladnieniu jak to jest jak wyglada, albo sluchaj uwazniej na biologi

Gość pytekON
Z takimi komentarzami to sobie rzeczywiscie lepiej idz. Jak niektorzy "madrzy" tutaj twierdza, ze od preejakulatu mozna zajsc w ciaze. Pytam, bo chce miec pewnosc - nie masz nic do dodania to sie nie wtracaj.