Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukajacy Utopii

LIST DO NIEZNAJOMEJ-MOZE TO TY NIA JESTES?

Polecane posty

Gość Twoja Utopia
nie sądzę że to do mnie piszesz..W swoich listach opowiadasz o kimś bliskim ideału..To nie mogę być ja..Jestem zwyczajna,zupełnie przeciętna,pod każdym względem.. Nie ukrywam jednak,że chcialabym być adresatką takich pięknych listów..Ty wydajesz się być nietuzinkowym człowiekiem... Zazdroszczę adresatce......

Gość Szukajacy Utopii
Idealem moze byc kazdy..nawet ten ktory mysli ze jest nic nie warty......szkoda ze tak uwazasz..zaczynalem odbierac pozytywne sygnaly........

nie, to nie ja :classic_cool: ale widze, ze kogos rowniez zauroczyly zielone oczy. kolego, znam ten ideal. te oczy i glos. glos, ktory doprowadza do szalenstwa i burzy krew.

Gość Twoja Utopia podszw.....
Jest czego zazdrościć...!Piękne listy.

Gość zazdroszczę adresatce
Twego listu :) Oby okazała się tak wspaniała, jak Ty ją widzisz ...

Gość z cichą nadzieją..
ja wprawdzie nie jestem taka doskonała,mam dużo wad,ale może jakaś zaleta też się znajdzie..nie wiem..Ale gdyby tak dobrze poszukać...? Może ktoś kiedyś też napisze do mnie taki list.....

Gość Szukajacy Utopii
nie kumam....o tak..jest tak jak mowisz..to dla takich kobiet zdobywano Troje..toczono wojny..trzesiono kartami historii...cudowny obled..

Gość osoba_trzecia
Zielone oczy i głos uroczy - to ja :) Ale to nie od Ciebie oczekuję takiego listu :P

Gość Szukajacy Utopii
Dla mnie kazda kandydatka jest brana powaznie cicha nadziejo

jej glos ma charakterystyczne brzmenie. jest jak gesty, lejacy sie miod. zalotny, czasem wesoly a czasem... czasem ocieka erotyzmem zabarwionym nutka niesmialosci. a w oczach mozna sie zakochac. duze, przedziwnie zielone. po prostu piekne. zwlaszcza wtedy, kiedy sie smieja :)

Gość senne marzenia
Ręce, które zapomniały dotyku Oczy odwykłe od spojrzeń Usta nie czujące smaku Serce, które bije gorzej Dusza bez wzlotów Twarz bez opętania Ramiona bez splotów Miłość bez kochania Puste i nagie są noce, chociaż kwitną drzewa Smutek i cisza wokół, tylko nadzieja śpiewa Niech miłość nas wiedzie i serca pobudza A rozum i rozwaga zapałów nie ostudza

Gość Szukajacy Utopii
nie kumam..tak jak mowisz..ech moja prywatna utopia wsrod setek milionow krzywd i smutkow...w jej ramionach..marzenia warte kazdej mysli i oddechu....a teraz wybaczcie..Kalipso musze nakarmic..

Gość Szukajacy Utopii
Z checia poznam autora tego wiersza..

Gość czytam was
i myślę,że można się zakochać..w opisach tej osoby.Tak może pisać tylko ktoś zakochany..Ciekawe czy adresatka jest rzeczywiście taka,jaką widzi ją Autor czy to tylko ..utopia. Sądzę jednak,że jeśli adresatka to kiedyś przeczyta,miło jej będzie,że Ktoś w ten sposób ją widział..niezależnie od tego jaka jest w rzeczywistości..

Gość Szukajacy Utopii
Kolejna noc..mysle wlasnie o tobie...kolejny raz modlac sie w myslach o to abys pojawila sie jak co noc..coraz czesciej zaczynam zastanawiac sie jak to sie stalo ze wtargnelas w ten jakze przyjemny sposob do mego zycia...moze ja juz cie kiedys zauwazylem ale jakims cudem minalem...ech..mam nadzieje ze przed ludzmi nie wyjde tutaj na jakiegos niezrownowazonego..bo w koncu jak mozna bylo zakochac sie w marzeniu sennym ktos powie....ale ja twardo wierze ze jednak cie odnajde..wszyscy mi tutaj mowia ze jestes zbyt idealna..utopijna..nieprawda..twoja idealnosc to jest wlasnie zwyczajnosc..cieplo..usmiech..spojrzenie..czulosci..takie jakie potrafi dac prawdziwa kobieta..to wlasnie o pieknie stanowi..nadal na ciebie czekam..nocna warta..tak..poki sen nas nie polaczy..

Gość Szukajacy Utopii
Ech..kobiety..kobiety...w jakie wy rozterki wpedzacie mezczyzn...mam maly problem z jedna z was..i nie jest to adresatka mych listow

Gość ...lubię takie listy...
Jakie to piękne isć za marzeniem.,.tworzyć obraz malowany barwami tęsknoty i miłości..jedynej w swoim rodzaju. Wiesz..Szukający..Twoje marzenia są snem, Twoje życie, marzeniem, a Ty sam Miłością, której nie mozna nie pokochac. Życzę Ci aby Twoje poszukiwania były inspiracją i siłą do pozostanie wiernym Tej...której szukasz.

Gość Agatka11266
Dla mnie ktoś idealny...to ktoś zwykły. Ktoś kto nie chodzi z uniesioną za wysoko głową...ktoś do kogo zawsze możemy się zwrócić i nie zostaniemy pozostawieni samym sobie... Ktoś kto mimo swoich/badź naszych wad akceptuje je i nie stara zmienić ich na siłę... Ktoś w czyich ramionach czujemy się bezpiecznie...w którego oczach widzimy radość za każdym razem gdy nasze spojrzenia się stykają... w oczach które upajają nas i zarażają swoim pozytywnym nastawieniem. Ktoś kto nigdy nie mówi "to niemożliwe". Ktoś kto fascynuje osobowością... Rozmowa z nim staje się bardziej intrygujaca za każdym wypowiedzianym słowem...:) Mam nadzieję, że znajdziesz swoją połówkę...:)

Gość Szukajacy Utopii
Agato..nie snilem ci sie moze przypadkiem?

Gość Agatka11266
Hmmmm...niestety...nigdy nie pamiętam swoich snów...

Przecież to tandeta! I jeszcze stosowanie wielokropków ekspresyjne nadmiernie. Banał.

Gość Agatka11266
Dasein...to jest moje wyobrażenie...wybacz ale nic Ci do tego...

Gość Szukajacy Utopii
I za krytyke dziekuje..przyjmujac z pokora..stylu pisania nie zmienie napewno..a jesli bedzie ci to przeszkadzac w prawym gornym rogu masz X

Gość Szukajacy Utopii
Hmm...czyzbym adresatke mojego listu zalazl Agato?

Gość She cameleon
dobry wieczor poszukiwaczu..

Gość Agatka11266
Nie raczej to nie ja...dlatego życzyłam Ci owocnych poszukiwań drugiej połówki...

Gość Podpucha...
Wszyscy wiedzą ,ze ideałów nie ma...autor ma marzenia ..wolno Mu...albo nudzi się gorzej niż wczoraj!

Gość Szukajacy Utopii
Witam cie rowniez Ech..coz Agatko dziekuje za komentarze.. Podpucha.. tobie tez opcje X proponuje