Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powrot do edenu

domowe sposoby na infekcje pochwy

Polecane posty

Gość powrot do edenu

mam infekcje. nie jestem do konca pewna czy tto infekcja bakteryjna, czy inna. jestem juz zapisana do lekarza ale dopiero po nowym roku. nic mnie nie boli, nie swedzi, nie piecze. tylko duze uplawy i lekko nieprzyjemny zapach. moze wiecie jak moge sobie pomoc zanim pojde do gina?

Gość powrot do edenu
up

Gość kruca fuks
Jogurcik naturalny zaaplikowany strzykawka, brzmi okropnie, ale ponoc pomaga.

Gość powrot do edenu
wychodzi ze bakterie da sie cos zrobic przez te trzy tygodnie zeby sie poprawilo?

ale ty głupia jestes , po prostu napisz ze boisz sie isc do lekarza !!!! jak mozna byc zapisanym po nowym roku jak sie ma infelcje pochwy !??????????????????/ ppo nowym roku to ci moze torbiel urosnąć na janikach albo gorzej bedziesz miala gorączke !!! stuknij sie w sciane porzadnie ! wsadz se pipe do wrzatku wyzdrowiejesz na 100% :D

Gość gałki propolisowe
możesz gałki propolisowe sobie kupic, one są i na grzybice i na bakterie, jak cie będzie bardzo piekło to szybko się umyj i więcej nie używaj bo to pewnie znaczy że jesteś na nie uczulona( ale one szybko wypływają więc można szybko się umyc) ale mogą też ci pomóc, czasem lepiej działają niż niektóre leki na recepte, także w twoim przypadku jak tyle musisz czekac na lekarza to ja bym zaryzykowała, ewentualnie jakieś nagietkowe sa globulki ale ich nie używałam to nie wiem, no i maśc jakas clotrimazolum czy coś, do tego jedz więcej vit. C, że zakwasic, jakby problemy z moczem typu pieczenie przy oddawaniu czy coś to wtedy urosept kupic, możesz też jakieś tabletki żurawinowe

Gość powrot do edenu
3dwhite- wyobraz sobie ze nie boje sie isc do lekarza i ze po prostu wczesniej nie bede mogla pojsc. teraz z braku czasu, a potem z powodu swiat. nic mnie nie boli, ani nie piecze. tylko te uplawy sa dosc obwite i nieprzyjemnie pachna. mam tak od mniej wiecej tygodnia.

Gość lactovaginal
kapsułki można kupić bez recepty. Trzeba trzymać w aptece. ok 25zł. Bardzo dobre i skuteczne

Gość rejczell
3Dwhite--- masz chorą wyobraźnie

Gość co wy.
nie słuchaj tych co polecają lactovaginal na stan zapalny gdy już istnieje - to strata pieniędzy!!! to to się używa na odbudowę flory już po wyleczeniu a potem profilaktycznie....bo jak jest infekcja to do gówno da........tymbardziej na upławy.......tylko strata kasy bo to jest tylko probiotyk

Gość moja radaaaaa
kup rywanol w aptece jedna tabletka do pochwy i po problemie tylko przez 2 doby trzeba chodzić z wkładką bo rywanol brudzi bieliznę na żółto ale tłucze bakterie i grzyby nie trzeba lekarza ani drogich leków i bezpieczny sposób - to rada od lekarza takiego staruszka mówił że tym kobiety się leczyły zanim weszły w mode antybiotyki

ty masz infekcjie i brak czasu ?? to zajebiaszczo dbasz o zdrowie !! :D forum cie uleczy buhahaha wsadz se główke czosnku i idz spac.

Gość powrot do edenu
3dwhite- ty masz jakis problem ze soba? nie obchodzi mnie twoja opinia. nie umiesz odpowiedziec na moje pytanie to idz i sie frustruj na innym topiku🖐️

Gość pikus---
NO MA PROBLEM- 3 DU.PY BIALE I WEZ TU USIADZ WYGODNIE :p

Gość wiewioraruda
idz spac ,wlej ocet do baku