Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzy dwa jeden

co to mogło być

Polecane posty

Gość trzy dwa jeden

siostra polozyłasie spac ale nie mogła zasnac przewruciła sie na lewy bok i poczuła a własciwie usłyszął ze ktos jest w jej pokoju słyczała kroki i szelest jak ocieraznie sie nogawek od dzinsów ale nikogo nie widziała, to "cos" podesżło do jej łózka i dotkneło kołdry w tym momenci ona poczuła ze cała drentwieje nie mogła sie ruszyc nie mogła powiedziec słowa po pewnym czasie to "cos" odeszło. Aaa zaznaczam ze niczego wczesniej nie brała ani nie piła. Czy to mogł byc efekt przemęczenia czy moze coś innego co o tym sądzicie?

kiedyś też coś mnie "naszło" w nocy i do tej pory nie wiem, co to było, może lepiej nie wiedzieć, ale to było bardzo, bardzo realistyczne i przeraziłam się. jak to "było" obok mnie, ok.półtora metra, nie mogłam sie ruszyć, nawet odrobinę. dopiero po chwili udało mi się poruszyć nogą, ale to był duży wysiłek psychiczny.. i to odeszło. cóz to mogło być? kogo jezcze to spotkało?

Gość trzy dwa jeden
a jak duchy to dobre czy złe ? jesli był by zły to nie chciał by jej okryc kołdra tylko ty ja np:chciał udusic poduszka albo cos. moze ktos moze powiedzec cos szerzej na ten temat bo moja sis jest przerazona?

Nie to nie były duchy ,to ja byłam w czapce niewidce i nawet taki płaszcz ubrałam :classic_cool:.Wiedziałam ,że się przestraszycie ,przepraszam już więcej tego nie zrobię :O

Gość trzy dwa jeden
u siosrty był pół mrok w pokoju wiec nie było ciemno, młoda tak spanikowa że dziś od rana obdzwoniła nasz wszystkich po kolei(rodziców i rodzeństwo) z pytaniem czy u nas wszystko ok. poczytam o tym paralizu sennym moze to bedzie bardziej racjonalne wytłumaczenie nz jakies nieokreslone zjawiska

Gość trzy dwa jeden
taaaa paraliż senny bardzo proste i logiczne wyjasnienie. mi czesto zdaza sie tak ze kiedy zasypiam czuje jak bym spadała i mam niekontrolowane drgawiki ale to podobno jest skutek rozluznienia i wchodzenia umysłu w pierwsza faze snu. uczucie spadanie jest całkiem przyjemn.

Nocowałem kiedyś w starym opuszczonym młynie na granicy polsko-ukraińskiej-przebudziłem się w nocy i czułem że coś lub ktoś stoi za plecami i zbliża i oddala się od mojej głowy-jakby się nachylało.Nieprzyjemne uczucie.

taki uczucie spadania w przepaść miałam przed zasypianiem jako bardzo mała dziewczynka, moze z 6 lat miałam. to było bardzo przyjemne i uspokajające uczucie. a potem się skończyło i całkiem zapomniałam o tym..

Gość trzy dwa jeden
kiedys mialam uczucie ze cos mnie dusi przerazajace uczucie myslamam ze duch, a okazało sie to zupełnie logicznie wytłumaczalne spałam na lewym boku i moje serduszko mmiało za mało miesja zeby sobie zyc, lekarze terz przestrzegaja przed spaniem na lewym boku bo to zwalnia prace serca, dlatego w nocy mozna miec uczucie dusznosci.

a mi sie czasami snie ze mnie cos przygniata w lozku,lezy na mnie a ja nie moge sie poruszyc ani krzyczec,caly czas probuje ale nic nie moge.strasznie sie mecze w tym snie i kiedy to sie dzieje to czuje jakby to bylo naprwde nie sen,potem sie budze. brrr

Gość trzy dwa jeden
moim najwiekrzym strachem nocnym jak byłam dzieckiem było to ze bałam sie w nocy wstac z łózka bo wydawało mi sie ze ktos tam pod nim lezy i jak tylko opuszecze nogi na podłoge to mnie wciagnie pod to łózko brrrrr