Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedna tylko sprawa...

Czy ktoś stosował Unidox Solutab i Acne-Derm przeciw trądzikowi???

Polecane posty

Gość Jedna tylko sprawa...

Jeżeli ktokolwiek stosował te antybiotyki czy moze mi przybliżyć jakie były rezultaty ?? Czy plamk po trądziku sie zagoiły ??

Gość ilbgbg
Polecam, polecam, polecam Unidox. (Nie pamietam czy to byl Unidox Solutab czy po prostu Unidox - takie malutkie biale pigulki). To byla jedyna efektowna metoda walki z tradzikiem w moim przypadku. Zadne kosmetyczki, tabletki hormonalne, diety, maseczki itp nie dzialaly. Lekarz zalecil mi przyjmowac po pol tabletki dziennie przez okres okolo 2-3 miesiecy. W takich malutkich dawkach lek ten nie dziala jako antybiotyk ale jako antyutleniacz z wlasciwosicami przeciwbakteryjnymi. Niestety tradzik to choroba chroniczna i trzeba z nia dluzej walczyc. Niemniej nie mialam efektow ubocznych ani tez wrazliwoski na slonce (z tym trzeba uwazac). Skora mi sie pieknie wyczyscila, zniknal lojotok i przestalam sie swiecic. Zaprzestalam nawet uzywania pudrow i podkladow. Czlowiek od razu staje sie ladniejszy :) Naprawde polecam!! Acne Derm nie stosowalam. Nawet nie musialam :)

Gość AsiA Ticzerka
Witam ja stosowałam już wszystko.... niestety nadal mam trądzik a mam już 25 lat. Unidox jest dobry, jednak w moim przypadku tylko podczas stosowania bo później problem powraca. Acne derm minimalizuje ślady, tzn wybiela. Efekt nie jest spektakularny ale jest. No i na początku trochę podrażnia skórę, bo zawiera w sobie jakiś tam kwas.