Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadurzony

Problematyczne zadurzenie

Polecane posty

Gość zadurzony

Witam Od razu przejdę do rzeczy. Zadurzyłem sie w pewnej dziewczynie z siłowni i nie mam odwagi jej tego powiedzieć. Co gorsza. Nie mam odwagi z nią porozmawiać nawet (tylko sie witamy itd - dlatego napisałem zadurzyłem bo to nawet zakochanie nie jest skoro ze sobą nawet nie rozmawiamy). Ona sprawia wrażenie bardzo miłej osoby. Pewnego dnia miałem szanse wyjść z siłowni w tym samym czasie co ona ale niestety brakło mi odwagi. Do żadnej dziewczyny nie czułem jeszcze takiego uczucia. Będąc w jej pobliży mam wrażenie jakby mi stado motyli eksplodowało w brzuchu, "czuje" nadnercza jak wysyłają adrenalinę do krwi i język kompletnie mi sie plącze. Od znajomego tej dziewczyny zdobyłem telefon do niej. I teraz mam właśnie pytanie do dziewczyn. Czy bedzie dobrym pomysłem wysłanie jej sms'a z własnym wierszem ale nie przedstawiając sie (przynajmniej na początku) ? Jak Wy dziewczyny byście to odebrały ? czy to by tylko pogorszyło moją sytuacje. Proszę o szczere odpowiedzi. Wiem ze to może być niedojrzałe zachowanie ale naprawdę co bym nie robił myślę o tej dziewczynie. Jem myślę o niej, idę na uczelnie myślę o niej, jadę samochodem myślę o niej, ćwiczę myślę o niej, oglądam mecz myślę o niej i to strasznie boli. Nie potrafię sie skupić na niczym a to już mój ostatni rok studiów co tylko pogarsza moją sytuacje..

Gość zadurzony
No drogie Panie. Żadna nie chce odpowiedzieć ?

Gość w czym problem
lol, szanowny kolega lepiej o niej nie mysli podczas jazdy samochodem a swoja droga osiłek co wiersze pisze? interesujace... gdybym byla na miejscu tej dziewczyny zdecydowanie wolalabym gdybys osobiscie mi to zaproponowal...sms moglby mnie wystraszyc :D

wiersze... jeśli wiesz, że odpowiednio zareaguje - nie wybuchnie śmiechem albo się przerazi - to wysyłaj wiersz. bo my, kobiety, niby chcemy romantyka, ale jak taki się trafi to uważamy go za mało męskiego....napisz po prostu kim jesteś, skąd ma nr telefonu i zapytaj czy zechciałaby się z tobą umówić

Gość minimnka mmaamam
moim zadnie to troche dziecinne .....wysyłanie wierasza....hmmm nie!!! jak sam mówisz nie znasz jej wiec nie wiesz czy poprostu Cie nie wyśmieje bo nie jest typem romantyczki. zdobadz sie na odwage i zaprosc ja na kawe po siłowni. ile masz lat??

Gość zadurzony
Też mi sie wydaje ze pisanie smsa jest złym sposobem (chociaż wiersz jest raczej ładny :)). Może fizycznie jestem silny ale jestem nieśmiały strasznie. Dobrze wiem ze kobiety wolą pewnych siebie i śmiałych facetów i to jest dla mnie najtrudniejsze. Chyba lepiej bedzie wyglądać jak wyjdę w tym samym czasie z siłki co ona i ją po prostu odprowadzę. Raz chciałem tak zrobić (nawet miałem parasol bo padał deszcz) ale odwagi mi zabrało. Bardzo mi na niej zależy i nie w kwestii kochania sie tylko samego uczucia. Może sie to wydawać dziwne ale ja lubię spacery przy Księżycu, lubię sie też poprzytulać no jestem bardzo wrażliwy (co mi trochę przeszkadza). Wiec pewnie SMS odpada. Poczekam jeszcze na więcej opinii niemniej dziękuje i za te odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość zadurzony
wstyd sie przyznać ale 23. Też mi sie zdaje ze to dziecinne ale co zrobić.

Gość Spytaj się
jakie anaboliki ci poleca :-D

Gość yufyyuuf
esemes od nieznajomego zraziłby mnie do nadawcy wolałabym jakąś bezpośednią gadkę

Gość zadurzony
do @Spytaj się Ona chodzi rzadko aby figurę podtrzymać :). Też tak czułem. Dobrze ze mnie odciągnęliście od tego pomysłu z smsem. Rzeczywiście trochę jak tchórz zachowanie. Spróbuje maksymalnie sie wysilić i zagadać albo ją odprowadzić. W najgorszym wypadku podratuje sie jakąś benzodiazepiną bo to "uczucie" mnie rujnuje. Dzięki za rady.

Gość zadurzony
A jeszcze jedno pytanie do Pań. Jakbyście zareagowały na to: Zostawił bym jej ten wiersz w ładnej kopercie z białą różą w jej szafce na siłce (trochę problematyczne ale da sie zrobić). Jakbyście na to zareagowały ? Wiem ze to sie może śmieszne wydawać ale przy niej po prostu mnie zatyka, nigdy sie tak nie czułem. Na początek wystarczyłby mi jej uśmiech albo jakaś inna pozytywna reakcja na ten wiersz. To sie chyba nazywa platoniczna miłość. Na razie przemóc sie nie mogę. Silny to ja tylko fizycznie jestem ale zawsze byłem nieśmiały ;]. Może nie aż tak jak przy tej dziewczynie ale super pewny siebie nie byłem.

Gość fllfllffl
nie no chłopie, róże, listy, daj spokój, od razu będzie wiadomo, że jesteś jakimś niedowartościowanym poplątanym nieurotykiem, może nawet wariatem, od którego lepiej trzymac się z daleka.

Gość fllfllffl
Ja uważam, że sms jest całkiem ok ale od razu się przedstaw że znacie się z siłowni i coś tam zagadaj.

Gość aniiiaaaa
zostaw na początek samą róże:)

Gość zadurzony
Dzięki za odpowiedzi ;). Krytyczne też miło widziane bo wiem przynajmniej na czym stoję. Jestem bardzo spokojny to tak na boku, aż za bardzo czasami :). Może od samej róży zacznę. No trudno sie mówi jakoś trzeba zacząć.

Gość nie no esemes
ni z gruszki ni pietruszki najpierw ja zapoznaj zaproponuj chciazby jakąś wode mineralna po siłowni

Gość zadurzony
Też tak sądzę. Najlepsze byłoby odprowadzenie jej. Spróbuje jutro to zrobić (o ile bedzie w tym samym czasie co ja). Dzięki za odpowiedzi - przynajmniej wiem czego unikać :).