Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietki jedno PYTANKO

TO ZNACZY że choć tyci KOCHA??????????

Polecane posty

Wczoraj poznym wieczorem bardzo poklocilam sie ze swoim mężczyzną.. Nie ja zaczęłam,nie powiem poniosło go za bardzo i uzyl strasznie raniących mnie słów! Ja siedzialam i juz nawet sie nie odzywałam. Po godzinie polozylismy się do łózka. Lezelismy odwróceni do siebie plecami,wkoncu zasnelismy. W nocy sie przebudziłam i lezalam odwrocona w Jego stronę , udawałam ze nadal spie,On sie przekrecil w moją stronę i kilka razy pocałował mnie w czoło,nosek i usta.....:) A było tak zle... Mowilismy ,ze juz nigdy nawet sie nie dotkniemy:) Boziu jak miło mi się zrobiło..... Wiem problemy jak dzieciak...:)

Kocha na pewno.Moj sie wczoraj polozyl na kanapie i nawet dobranoc nie powiedzial...

fajne to jest, kiedy facet myśli, że kobieta nie wie, a on zdradza się ukradkiem ze swoją czułością, uczuciami ... Jedna z milszych rzeczy ;)

a, zapomniałam dodać najważniejszego :) - owszem, na pewno jestes dla niego ważna, darzy Cię uczuciami, pewnie ... kocha

Nio wlasnie to bylo cudowne! Myslał ze spie...;) A tu proszę!;)

Gość damdarambdam
mój też tak czasami robił jak myślał że śpię. potem jednak zerwał ze mną mówiąc że nic nie czuje do mnie.

kashi a dlaczego tak?

Gość bardzo miło napewno

"potem jednak zerwał ze mną mówiąc że nic nie czuje do mnie" bo może w momencie, kiedy z Tobą zrywał faktycznie już nic nie czuł. Uczucia to nie jest jakaś nieokreślona "constans" - one się zmieniają. To, że się dziś kocha, nie znaczy, że się będzie tak samo kochało za ... 10 lub 15 lat (choć pewnie tak byłoby najlepiej). Niestety, taka jest prawda

Gość klaudka ma racje zgadzam sie

A,bo mamy takie ciche dni...Ja mu wypomnialam kilka zeczy on mi tez cos w zlosci powiedzial...Ogolnie do dupy.

kashi napewno wszystko się ułoży:):) Trzeba być dobrej mysli!:)

Mam nadzieje ze sie ulozy.Chociaz po dzisiejszej nocy...Nigdy sobie nie wyobrazalam ze moglabym spac w innym lozku niz moj maz,zawsze sie zazekalam ze nigdy do tego nie dojdzie...Ale jak to sie mowi:nigdy nie mow nigdy.Dzieki za slowa pocieszenia.

kashi jak wiele razy czlowiek nie moze sobie wyobrazic jakiejkolwiek sytuacji... prawda? Niestety zycie jest tak dziwnie skonstruowane ,że musi być i dobrze i źle... Jakie ja miałam straszne skecze ze swoim mężczyzną,to naprawdę,myslałam ze to juz koniec na zawsze... Ale On choc na mnie pokrzyczy ,każe mi nie wracać... Wychodze to zaraz dzwoni ,przeprasza ,tuli...mmm:) Albo każe mi wyjsc ,ja sie ubieram a On mnie zatrzymuje i tuli... Ach Ci Nasi faceci!:)