Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka_majka

ciąza u 17 latki?

Polecane posty

Gość majka_majka

jestem w ciązy....mam 17 lat.Ta wiadomość jest dla mnie szokiem...nie wiem co mam powiedzieć rodzicom? muszę też pogadać ze swoim chłopakiem, sa tu dziewczyny w podobnymm wieku i tez w ciązy?

Gość kasiunienia
a skad ta pewnosc ze jestes w ciazy?

Gość majka_majka
zrobiłam 2 testy a poza tym okres mi sie spóznia juz 2 tydzień,mój biust się powiększył i jest obolały....więc to chyba ciąża

Gość kasiunienia
no raczej tak:) juz wiele tutaj czytalam o takich mlodych mamach. Jedna nawet do 7 miesiaca nie powiedziala swoim rodzicom, ale wkoncu wszystko IM sie poukladalo:)wiec nie martw sie:) Ja tez podejrzewam ze jestem w ciazy, testu jeszcze nie zrobilam, ale czuje ze za niecale 9 miesiecy zostane mama. Mnie rowniez okres sie spoznia, ale dopiero 2 dni:) dziwne bo zawsze mialam regularnie. Tylko ze ja jestem troszke od Ciebie starsza. W styczniu 22 lata:) Milo CIe poznac.

Gość motylciasta_liść
ja miałam 18 lat jak urodziłam nie było łatwo ale dałam radę :) uszy do góry choć było to trochę nie odpowiedzialne no nie?:) pogadaj z chłopakiem i rodzicami

Gość kasiunienia
motylciasta_liść a jak Ty to powiedzialas rodzicom? oj ja baaaaaaaaardzo kocham dzieci, tylko w mej glowie klebi sie jedna mysl "wszystko sie zmieni i nagle trzeba dorosnac"

Gość 13247668
Znam 16-latkę w ciąży... I jak tu czerpać przyjemnosc z sexu, gdy wpadki się zdarzają często...

Gość kasiunienia
wpadke w mlodym wieku mozna przezyc, ja znam kobiety ktore wpadly grubo po 40

ja mialam 18 lat jak wpadlam,bylam na tabletkach.rodzicom powiedzialam po stodniowce,ale byl lament!teraz corcia ma juz 7 lat i nie wyobrazam sobie innego zycia. zobaczysz,ze wszystko ci sie ulozy:-)

Gość motylciasta_liść
razem z chłopakiem powiedzieliśmy rodzicom (jego i moim) był szok, zdenerwowanie i kilka uwag (trzeba uważać).to koło 2 miesiąca im powiedziałam ale dopiero w 5 misiącu kiedy wylądowałam na ciąży zagrozonej mamy się z tym, definitywnie pogodziły :) teraz ubustwiają wnuka obie:)

Gość lalalalalalalalakb
lalka25 a jak powiedzialas rodzicom o ciazy?

Gość wyslannikBociana
tak to prawda. trzeba dorosnac i sobie uswiadomisc ze z seksu biora sie dzieci. jesli bylas wystarczajaco dorosla na rozpoczecie wspolzycia to teraz musisz przeprowadzic dorosla rozmowe. zawsze mozesz sprobowac zartem. ze dostalas list od swietego Mikolaja ze np gdzies sie mu Twoj prezent zagubil ale przysle w ciagu kilku miesiecy specjalna bociania poczta ;)

Gość majka_majka
:) dzięi za te słowa dziewczyny cięzko mi bo juz się spodziewam reakcji moich rodziców.Na jutro umówiłam sie z kamilem na rozmowę.mam nadzieję ze się jakoś ułoży....

Gość kasiunienia
w najblizszym czasie zrobi sobie test, zeby byc pewna ze w moim brzuszku rozwija sie dziecko. Moj chlopak powiedzial mi dzisiaj ze i tak w ciagu najblizszych dwoch lat chcial miec dziecko wiec jezeli juz je mamy to wychowiemy wczesniej. Boze tylko ze my nie mamy jeszcze slubu

Gość majka_majka
jednego jestem pewna...urodzę to dziecko:) będę musiała dorosnąć,trochę sie zmienić ale tego byłam i jestem pewna.

Gość kasiunienia
majka_majka nie martw sie, jakos Ci sie ulozy:) moja kolezanka jest w 8 miesiacu, na poczatku byla przerazona, a teraz jak czuje ruchy dziecka jest w przeszczesliwa:) a jak to ladnie wyglada gdy siedzimy na wykladzie a jej brzuszek "skacze" na wszystkie strony:):):)

przeciez nie musicie brac slubu tylko dlatego,ze dziecko bedzie.ja myslalam tak jak ty,ale mama mnie odwiodla od tego pomyslu i jestem jej teraz za to niesamowicie wdzieczna!

ja zdawalam mature w ciazy,a pozniej poszlam od razu na studia,rodzice na pweno ci pomoga,a jak jeszcze masz kochajacego chlopaka,to jeszcze lepiej.poczatki sa ciezkie,zycie sie zmieni,ale bedzie dobrze:-)

Gość kasiunienia
a jestes nadal z ojcem coreczki?

nie,odeszlam od niego jak corka miala chyba 8 miesiecy,nie zaluje,strasznie trudno bylo mi samej,ale mam bardzo kochajacych rodzicow i mi pomogli.jestem pewna,ze tobie tez pomoga w kazdej chwili,jestes ich dzieckiem i nie pozwola,zebys byla z tym sama

Gość Miły_michał
jak zostałem ojcem miałem 19 lat ona 17 był to szok dla mnie ale teraz kocham naszego brzdąca (ma 2 latka) kocham moją madzię i jej mamę kasię moje kobiety

Gość kasiunienia
moja mama nie przezylaby gdubu nie wyprawila mi wielkiego wesela przed narodzinami dziecka,a z kolei rodzice mojego chlopaka nie chca duzej hucznej imprezy. Zewszad klody pod nogi.Hehe tylko jeszcze nikt nawet nie wie ze trzeba bedzie przyspieszyc.

Gość Dobra_rada_
Taki topik juz byl, oryginalna nie jestes

Gość kasiunienia
sama nie wiem:) Moj chlopak musi to zrobic, jest smielszy i wogole nie widzi w tym problemu

Gość Miły_michał
Dobra_rada.....topik moze i był ale ja pierwszy raz jestem w ciązy więc wiesz.Chyba im powiem na święta jak juz będe miała pewność w 100%

Gość Patuunia
Wszyttko bedzie oki. Ja mam 18 lat i tydzien temu dowiedziałam sie , ze jestem w ciazy. Jakos sie to powoli wszystko u mnie układa , wiec nie jest zle.

Gość kasiunienia
Miły_michał jestes kobieta?

Gość hahahahahahahhaha
autorka chyba pisala pod dwoma nickami i zapomniala zmienic:D