Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_2706_15

Boję się, że to może być ciąża..

Polecane posty

Gość Marta_2706_15
Ja też grzebałam po tych wszystkich kalkulatorach itp, ale mi z kolei wyszło, że to dni płodne.. I nie wiem już nic.. bo nie mam 100% pewności że tamten okres.. nie ten przed stosunkiem tylko jeszcze dalej.. był w tych dniach coo napisałam.. to tak orientacyjnie.. I teraz boję się okropnie.. I teraz myślę.. ta prezerwatywa była widocznie bardzo płytko osadzona.. bo tylko się wytarłam a ona sama wyszła.. chłopak miał wytrysk ale nie do Mnie.. , ORIENTACYJNIE wychodziłoby , że do dni nie płodne i prezerwatywe wyjęłam prawie zaraz.. to była naprawde chwila.. usiadłam tylko ubrałam się i zaraz poszłam sobie do tej łazienki.

Gość kraksaaaaa
oh nie masz co roztrząsać po prostu zrobisz test po 10 dniach i juz a potem powtórz go w dniu okresu jak nie przyjdzie i już. Jak decydujesz sie na seks to musisz liczyć sie z wpadką. mam nadzieję że nie masz tych 15 lat...

Gość Marta_2706_15
Kurde.. ale ja i tak sie boję.. Myśle i myśle o tym.

Gość Annnnn.
Heh nie odpisuje nic na temat wieku wiec pewnie ma te 15 lat...

Gość Marta_2706_15
Kurde.. dziewczyny o co wam chodzi.. a nawet gdyby to co ? To co sobie mówicie? Ooo ma 15 lat. .. to nie odpisuje jej. Bo po co . Jak ma tyle to nie jest człowiekiem> tak ?

Gość kikika
Nie przejmuj się będzie chłopiec.

Gość Marta_2706_15
Wiecie co.. dziękuję Wam bardzo .. A szczególnie Tobie "kikika" . Nie napisze więcej na forum, bo zamiast poradzić osobie zakłopotanej to albo się wyśmiewacie albo dajecie mądre rady, które sama już znam. Jak Was coś nie interesuje to się nie udzielajcie poprostu. Moglibyście niektórzy pomyśleć, że po drugiej stronie siedzi osoba która się naprawdę boi i ma serce a nawet uczucia.. zdziwieni ?! Ja nie piszę zwykle na forum. Teraz miałam prawdziwy problem i postanowiłam poszukać pomocy tutaj . Liczyłam, że przynajmniej nie będziecie się nade Mną pastwić. Ale nie.. oczywiście lepiej komuś pojechac od góry do dołu.. to przecież tylko następna dziewczyna która się bzyka i nie myśli. Otóż nie.. macie do czynienia z normalnym człowiekiem, który jest rozsądny tylko wydarzyła mu się nieprzyjemna niespodzianka. CZEŚĆ !

Gość Kasiuuulkaaaa
Marta.. nie przejmuj sie opiniami tych ludzi.. pisza to specjalnie a ja Cie rozumiem.. nie warto na takich forach pisac bo zamiast sie pocieszac ludzie nas tylko dolują

Gość Marta_2706_15
Kasiulka, masz może gadu-gadu? czy może zechciałabyś mi podac adres e-mail.. pogadamy prywatnie?

Gość Kasiuuulkaaaa
Podaj mi Twoj email to wysle Ci nr gg:)

Gość Marta_2706_15
martusia_13_2706@interia.pl

Gość Marta_2706_15
martusia_13_2706@interia.pl TEN DOBRY . W POPRZEDNIM SIE POMYLIŁAM

Gość Marta_2706_15
Kurde.. piszę normalnie a w słowie interia mam odstęp.. martusia_13_2706@interia.pl

Gość Kasiuuulkaaaa
juz wyslalam numer domyslilam sie ze to jakis blad z tym odstępem;)

Gość Kasiuuulkaaaa
doszedl nr?