Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelkowa dama33

co zrobic gdy w mezu widze tylko przyjacielabrak namietnosc

Polecane posty

Gość jesli nie wiesz
zajmij sie kotem lepiej :-)

Gość mam podobnie...
mamy roczne dziecko, 3 lata po ślubie... narzeczeństwie bez wielkich uniesień, a teraz to już w ogóle dno:(((

Gość karmelkowa dama33
ona zna kazda syt wiec musi sie wypowiedziec ,, co prawda wczesniej nawet nie czytajac "belkotu" tak to jest KOT

Gość jesli nie wiesz
jest takie powiedzenie widzialy galy co braly

Gość karmelkowa dama33
jussa nie wiem czy dobrze zrozumialam masz jeszcze kogos oprocz narzeczonego?

Gość cozazycie
mam identyczna sytuacje jak jussaa :(

Gość karmelkowa dama33
jesli nie wiesz Moze ja tobie juz podziekuje , nie wiesz o czym mowa wiec moze nie "bełkocz"

Gość mam podobnie...
stały tekst męża "jestem zmęczony" albo "mogłabyś być milsza"...w sensie, że nie ma ochoty na seks z zołzą, którą poniekąd jestem, bo...pewnie jestem niedopieszczona (no wiecie kwiaty, czułość, spontan...), bez tego nie mogę być "miła", a bez tego mój mąż nie chce...błędne koło!:)

Gość jesli nie wiesz
TERAPIA

Gość karmelkowa dama33
mam podobnie co zamierzasz?rozmawials o tym z mezem?

hehe mozna zwalic na facetow niestety te "problemy". bo mezczyznie sie nudzi kobieta po jakims czasie taka jest prawda. i wiecej nie trzeba mowic bo jestesmy u źródełka ;) aczkolwiek kobietom tez sie faceci nudzą :P

Gość karmelkowa dama33
kwiatek , w takich syt.jedni maja na boku kochankow natomiast drudzy poprostu nie ukrywaja przed partnerem iz "ta iskra z biegiem lat zgas"

Gość mam podobnie...
kiedyś uwielbialiśmy ze sobą rozmawiać, oglądać filmy...teraz nie mamy czasu, mijamy się, gapimy się w TV (jak dziecko zaśnie)...czasami próbuję wciągnąć go w dyskusję ale słyszę teksty j.w i...nie chce mi się już gadać..w sumie to chyba znamy przyczynę ale gorzej z pójściem dalej... ...teraz mąż śpi w drugim pokoju, bo "musi się wyspać"...nie ma nawet okazji do intymności... co zamierzam? spróbuję pogadać albo napiszę list do niego i będę próbować... ...mi zależy, bo choć jest kiepsko z seksem, ogólnie jest ok. i zależy mi na nas.. ...może Ci co tak "znają życie" coś doradzą?

Gość jesli nie wiesz
tak, moge doradzic, jesli masz zamiar byc szczera i powazna

mam podobnie... - po 1 z obu stron musza byc chęci. wtedy receptą jest... utrzymywanie mezczyzny w swiadomosci ze nie jest w 100% pewny swojej kobiety. i vice versa. wtedy partnerzy musza sie starac o siebie wzajemnie i jest wieksza szansa ze nie wkradnie sie nuda. do tego nalezy od siebie odpoczywac zeby nie miec przesytu-np. jakis wyjazd tygodniowy osobno. do tego.. on moze sie czuc osaczony toba i twoja bliskoscia i moze miec zwyczajnie przesyt ciebie. facet powinien miec czas tylko dla siebie gdzie odpoczywa od wszystkiego - rodziny, pracy, obowiazkow, problemow. bardzo dobry jest sport typu silownia, basen, dlugi spacer z psem itd itp. czy twoj mąż ma taka swoją enklawę czy tez opanowalas jego zycie?

aha i przypomnialo mi sie bardzo dobre - zbytnia bliskość zabija namiętność (u mężczyzny)

Gość karmelkowa dama33
moze ci sie przypomnialo co nie zabija?

Gość nie zabija nawet
spora ilosc witaminy c

Gość karmelkowa dama33
a moze B?

"moze ci sie przypomnialo co nie zabija?" rozsądne dawkowanie bliskości oraz swoich wdzięków mężczyźnie. trudna to sztuka... poza tym patrz moj post z 10:41 z 12.12.2008