Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelkowa dama33

co zrobic gdy w mezu widze tylko przyjacielabrak namietnosc

Polecane posty

Gość karmelkowa dama33
a po co teraz??? jak nam tak wygodnie, gdy jedno z nas kogos pozna ,pokocha ,na pewno drugie to zrozumie.

"jak nam tak wygodnie, gdy jedno z nas kogos pozna ,pokocha ,na pewno drugie to zrozumie." czyli tym samym koniec tego topu nastąpił...

Gość karmelkowa dama33
nie rozmawiamy o tym tak otwarcie ale poprostu nie czujemy do siebie pociagu fizycznego, a o poten. syt, owszem.

Gość karmelkowa dama33
rozmawiamy o tym iz taka sytulacja jak rozstanie (ulozenie sobie zycia z kims innym)moze miec kiedys miejsce, i jesli to bedzie mozliwe to napewno kontakt (byc moze znikomy)ale bedzie.

Gość jesli nie wiesz
co za belkot!

Gość jesli nie wiesz
no panie pachnacy, przeciez tego sie nie da czytac ;-)

Gość karmelkowa dama33
wiec po co czytasz?

Gość jesli nie wiesz
przeciez nie czytam skoro sie nie da :-)

Gość karmelkowa dama33
to czemu bełkoczesz?

Gość jesli nie wiesz
a odpowiedz na ten jakze wzruszajacy temat brzmi - powiedz o tym mezowi, zeby poszukal sobie kogos wartosciowego

Gość karmelkowa dama33
a czy on jest wzruszajacy?

Gość karmelkowa dama33
moze sobie poszuka

Gość jussaa
ja właśnie w taki zdwiązek wchodzę:( kocham narzeczonego,niedługo ślub,znamy sie i jesteśmy przyjaciółmi od dawna.Ale namiętność zanikła (z mojej strony)już teraz ciężko mi sie zmusić do seksu,boje sie co bedzie dalej.Od dawna biore pigułki i wmówiłam sobie że to przez nie i jak przestane to libido wróci.Ech..

Gość karmelkowa dama33
Nie wiem co mam napisac , jak widzisz sa tutaj tacy ludzie ktorzy sie wysmiewaja z takich syt.widocznie nie wiedza o czym mowa powiem ci tak.. naprawde zastanow sie ,sex , namietnosc to podstawa zwiazku nie jest najwazniejszy ale bardzo wazny , gdy nie matej bliskosci zwiazek malz, pzreradza sie w jesli moge tak to nazwac w zwiazek przyjacielski -tylko....nie ma bliskosci , czulosci , namietnosci

Gość jesli nie wiesz
Nie wiem co mam napisac , jak widzisz sa tutaj tacy ludzie ktorzy sie wysmiewaja z takich syt.widocznie nie wiedza o czym mowa doskonale wiedza o czym mowa, w przeciwienstwie do ciebie, ktora winy powinna najpierw szukac w sobie

"gdy nie matej bliskosci zwiazek malz, pzreradza sie w jesli moge tak to nazwac w zwiazek przyjacielski -tylko....nie ma bliskosci , czulosci , namietnosci" to jest poblem stary jak swiat, niestety nie ma na niego rozwiazania oprocz oddalenia sie. ale po oddaleniu czesto jest szukanie nowych wrażeń.i jest definitywny koniec. i tyle w temacie

Gość jesli nie wiesz
to jest poblem stary jak swiat, niestety nie ma na niego rozwiazania oprocz oddalenia sie. ale po oddaleniu czesto jest szukanie nowych wrażeń.i jest definitywny koniec. i tyle w temacie nie piernicz pachnacy, gdyby tak bylo jak mowisz, to specjalisci od terapii malzenskich nie mieliby co robic :-)

Gość karmelkowa dama33
a z jego strony??? jak dlugo,jestescie razem???

"nie piernicz pachnacy, gdyby tak bylo jak mowisz, to specjalisci od terapii malzenskich nie mieliby co robic " i powiedz mi... ile % rzeczywiscie da sie "nawrócić" ale pary bez dziecka. i niech bedzie do 30-tki. bo mnie sie wydaje ze sporo sie rozpada. widac po ilosci rozwodow...

Gość karmelkowa dama33
jesli wiesz jak wczesniej napisalas nie czytasz tego co pisze , wiec po co sie udzielasz?? gdzie ja napisalam ze ja jestem nie winna??

Gość karmelkowa dama33
kwiatek wkleja wypowiedzi i analizuje:)nawraca:)

Gość jesli nie wiesz
jesli juz niewinna - nie trzeba czytac calosci jesli troche sie zna zycie i kobiety panie pachnacy - to prawda, ze wskaznik rozwodow, zwlaszcza w polsce jest wysoki ale...no dobra, zaloze jutro temat o tym to bedziemy mogli pogadac naturalnie ze sens ratowania malzenstwa zalezy od wielu czynnikow ale najwazniejszy z nich to - obopolna wola do ratowania zwiazku

Gość jussaa
zdaje sobie z tego sprawę.Tak bardzo chciałabym odczuwać przyjemność jak dawniej!Tylko ja chce z nim być,oprócz tego wszystko jest ok.Mamy wspólne zainteresowania,lubimy razem spędzac czas itp.Jak wyobrażę sobie że miałabym się związać z kimś kto mnie pociąga,mam świetny seks,a nie jest takim super człowiekiem jak on to wolę być z nim.Bo przecież nie ma ludzi idealnych,nie można mieć wszystkiego.Niektórzy maja to szczęście,ja jednak nie wierze że to by mnie spotkało.Nie chce ryzykować że go strace.Nie jestem łatwa osobą a my pasujemy do siebie,tylko...Może to sie zmieni,słyszałam że często po 30 u kobiety pojawia sie ochota na seks,może mnie to spotka..

"kwiatek wkleja wypowiedzi i analizuje nawraca" analizuje bo go ten temat interesuje. sam jestem w podobnym wieku i u mnie sie definitywnie rozkwasilo...

Gość jesli nie wiesz
panie pachnacy, ma pan powyzej 30tki??? no to zem sie zaskoczyl :-)

Gość ruchnij kota
o co wam chodzi:O wina nie ley po stronie autorki, ba nie lezy tez po stronie Jej meza, a jelsi juz ma lezec, to po rowni. i dobrze, nech tak sobie zyja, jak ktos kogos pozna, to sie rozstana, o co wam chodzinajezdzajac na autorke?:O

jesli nie wiesz - dokladnie rok mniej niz autorka mam. a niebawem licznik o rok do przodu, eeech

Gość karmelkowa dama33
o tak"niewinna"tak oczywiscie----- "pani "znawczyni zycia , doskonale "pani" wie , zna kazda syt.naprawde podziwiam