Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_życie

psychiatra kujawsko-pomorskie

Polecane posty

potrzebuje kontakt do w miare dobrego psychiatry w kujawsko-pomorskim. Toruń,Włocławek,Inowrocław,Ciechocinek....piszcie proszę jak coś macie...

Gość seesi
To zależy od powodu z jakiego chcesz odwiedzić psychiatrę. Znam kilku, ale są dobrzy w różnych dziedzinach.

Gość seesi
Przyjmują niektórzy w soboty. Ale jeśli to depresja to osobiście nie polecam włocławskich psychiatrów, brrr... byłam u 3 i po wizytach u nich było gorzej niż przed. Jeśli masz na to siłę to radziłabym ci samej walczyć z tym, za pomocą jogi i poznawania siebie. Ja tak się wyleczyłam,ale to dużo cięższe niż przy pomocy psychiatry.

dziekuje,ale ja naprawde potrzebuje tylko zwyczajnych tabletek...nie mam juz sil walczyc inaczej...chodzilam kiedys do psychologa...i nic...wcale nie lepiej...

Gość seesi
W moim przypadku tabletki pogorszyły sytuacje. Uzależnią cię od siebie i wpadniesz w kolejny problem. Tabletki nie są wyjściem, pomogą, ale tylko jeśli ty także będziesz walczyć. Postaraj się znaleźć sedno problemu, przemyśleć swoje życie, wyciszyć się. To trudne, ale to ty znasz siebie najlepiej i to ty , nie nikt inny umie pomóc sobie !

ja juz tyle erazy probowalam!!! ale teraz po prostu nie panuej nad soba....juz jest takie dno ze nie jestem w stanie sensownie myslec... dajcie mi wszyscy spokoj,ja chce tylko namiar na kogos kto da mi leki...nie mam sily juz

Gość seesi
Chcesz , to proszę : Kącka Izabela, lek. med. psychiatra. Gabinet tel: 0 54 231 29 94 adres: 87-800 Włocławek, Reja 13 Gradecka Anna, lek. med. Spec psychiatra. Gabinet tel: 0 606 23 04 32 adres: 87-800 Włocławek, Bojańczyka 25 lok. 5

Gość seesi
Nie polecam ich na leczenie za pomocą rozmowy, ale tabletki dadzą.

Gość Alicja

Jeżeli potrzebujecie bardzo dobrego psychiatry, psychologa możecie skorzystać z video konsultacji na platformie psychomedic.online - wystarczy wpisać adres w wyszukiwarkę i wyskoczą kalendarze specjalistów. Recepta może być przesłana pocztą lub elektronicznie, zwolnienie L4 również elektroniczne.
Doświadczeni specjaliści z Warszawy.