Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laavia

kusi mnie zeby przekonac sie jak to jest z innym- zdradzic czy zalowac?

Polecane posty

jestem z moim męzczyzna ponad dwa lata. jest moim pierwszym i jak sie zapowiada ostatnim. jestesmy ze soba bardzo blisko, wiem juz ze to jest facet z ktorym spedze cale zycie, to sie czuje. jednak coraz czesciej kusi mnie zeby sprobowac jak to jest z innym. z jednej strony nie wyobrazam sobie zebym mogla go zdradzic bo bardzo go kocham ale z drugiej strony boje sie ze potem bede zalowac ze nie sprobowalam. dodam ze w lozku jest nam ze soba dobrze. ale jednak ta ciekawosc kusi....

Gość vt
xyx bo Ci żyłka pęknie :D

Gość ogrodnica
szkoda mi twojego faceta, chyba ze miałaś kiedyś wątpliwości że jest ci wierny

Gość naj naj naj
pielęgnuj związek, póki jest dobrze. Bo jak skrzywdzisz kogoś, kogo naprawdę kochasz i kto kocha Ciebie to dopiero będziesz miała czego żałować!!!!!

nie, on jest i byl mi wierny... on tez mnie bardzo kocha... a jakby sie dowiedzial ze go zdradzilam to chyba by mu sie swiat zawalil...

Gość jesli nie wiesz
nie martw sie, nie zawali sie swiat tylko kopnie cie w dupe i znajdzie kogos wartosciowego :-)

a na pewno te ktore tak krytykuja to sa swiete dziewice ktore spaly tylko ze swoimi miezami... tylko krytykowac umiecie

Gość jesli nie wiesz
fabulus - a co ty umiesz? bo cos wnioslas tym zdaniem do tematu czy nie? jesli tak to okresl co

wiece co, przydala mi sie taka zjebka. wiem, ze jesli bym go zdradzila to bylaby to najwieksza glupota w moim zyciu

Gość ruchnij kota
to, ze zdradzisz nie wyklucza, ze nie bedziesz zalowac. byc moze jeszcze bardziej, a moze nie, nie znam Cie.

Gość jesli nie wiesz
nie pierdol glupot, i tak zdadzisz i tak

Jak kiedyś nie wytrzymasz to go zdradzisz - taka zdrada z ciekawości jest do wybaczenia dla mężczyzny

Gość nie słuchaj tych walikoni
i onanizatorów, jest ci dobrze, a może być lepiej, jeśli gorzej to wrócisz do tego swojego nudziarza prawiczka:P:P:P:P:P

Gość nie słuchaj tych walikoni
xxyxx, jesteś klasycznym przykładem, że od walenia konia, mózg wysycha :O:O:D:D:D:O:P:P:P:O:P

Gość rozga
xxyyxx chyba jakas kobieta cie w dupe kopnela, co? i sie mscisz na wszystkich teraz

Gość asunelka
zdradzialm 2 razy.nie bylo warto i nie niszcz tego co masz.

Gość Izóchnaaaaaaaa
ciekawość leży w sferze życia każdego człowieka....to normalne i każdy jest ciekawy, tylko mało się do tego osób przyzna, bo jak sami widzicie zaraz idą obelgii typu dziwka i kurwa...a kurwa to ta, która sprzedaje swoje ciało...