Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

nowy wax Rainforest ktoś używał?

Polecane posty

Gość kotka222

ostatnio zauważyłam że w aptekach pojawił się nowy wax rainforest, sa trzy wersje do ciemnych włosów blond i zniszczonych. Czy ktoś używał tej maseczki? Jakie efekty?

Gość kotka222
tyle dziewczyn używa wax i żadna sie nie wypowie?

Gość wax
znalazłam w necie ODŻYWKI WAX RAINFOREST i HENNA WAX. Czy to to samo a jesli nie to czym sie różnią??? zakupilam ta pierwsza poniewaz byla akurat w aptece osiedlowej. do blond, choc nie wiem czy dobrze bo mam naturalne braz i blond pasemka... jutro pierwszy raz zastosuje to sie wypowiem:) a wlasciwie to juzz dzisiaj....:)

Gość WAX
Dzisiaj u użyłam po raz pierwszy. Włosy nie rozczesały się zbyt łatwo po spłukaniu, ale podoba mi się zapach i faktycznie były bardziej lśniące- no chyba że to autosugestia... Jednak nadal "sianowate" i powywijane na wszystkie strony, ale zawsze miałam puszące się włosy. Najpierw umyłam włosy, osuszyłam recznikiem i nałozyłam maseczkę na włosy i skore głowy. Podgrzałam suszarką, założyłam worek foliowy na to ręcznik i trzymałam jakieś 20 minut. Szczerze mówiąc spodziewałam się lepszych efektów, no ale to dopiero pierwszy raz wiec bede dalej próbować... Ja uważa, że każdy na sobie powinien przetestować, bo na każdego napewno działa inaczej....