Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajnegracja

jak to sie dzieje,ze moje kolezanki

Polecane posty

Gość kajnegracja

jak były małe,albo w podstawowkach naprawde nie grzeszyly urodą,a teraz gdybym byla kims sławnym od razu wyslalabym je na miss świata.. nigdy w życiu nie widzieliscie takich dziewczyn ,to sa jakies ideały.. ich jest trójka;) ja nosze aparat ortodontyczny za 2tyg.zdejmuja mi go tez bede miala np. ładny uśmiech,ale jednak nie mam takiej ładnej karnacji jak one;) fakt,ze chodzą na solarium,ale tak nie przesadnie tylko delikatne zabarwienie maja tak śliczni ejeszcze to podkreślają.. te ich ubrania :) ja naprawde drogie rzeczy potrafie kupic,ale nie podobaja mi sie zaraz.. czy to jest powod tego,ze sie podłamuje widząc takie ładne istoty? i po prostu zaczynam twierdzic,ze nie mam po co wyglądac zjawiskowo skoro i tak przy nich zgasne? wiem,ze wygląd to nie wszystko,ale własnie to sprawia,ze moj dzien wyglada tak samo.. nie mam ochoty nigdzie sie pokazywac,zakrywam twarz często z przyzwyczajenia.. nie wiem co juz robic..

Gość moja radaaaaa
poszukaj sobie koleżanek przeciętnej urody jak będziesz przebywać wśród tych wyjatkowych zawsze bedziesz czuła się gorsza głowa do góry :)

Gość kajnegracja
hehe;p tylko ja je bardzo lubie.. a i tak bym je widywala poza tym mam juz taka blokade w głowie ,ze ja zawsze bede sie zaliczac to tych przeciętnych ..chyybaze ,ze stane sie kims sławnych hahaha w co wątpie:P jestem wysoka,szczupła z ciekawą twarzą mówia,ze jak typowa modelka,ale.. mam pare kilo niedowagi :( nie moge przytyc i juz sie czuje taka sucha przy innych,mam strasznie suchą skóre i cere po prostu nie wiem co sie dzieje,a włosy mam w naturalnym kolorze blond takim ciemniejszym.. na równo ścięte lekko za ramiona i tak wiecej to we mnie nic nie ma.. i jak tu byc szcześliwą..

Gość moja radaaaaa
zakochaj się :)

Gość kajnegracja
nie umiem na zawołanie:P w ogole mam z tym problem..

Gość oiuyt
wiesz co one maja a ty nie........? poczucie wartosci i pewnosc siebie.to jest sexapil .zacznij od tego. znam pelno przecietnych dziewczyn ktore emanuja czyms czego sie zazdrosci.patrzy sie na nie z przyjemnoscia.:)

daj spokój tym kolezanka , niedlugo przytyja i urodza dzieci beda wygladaly jak szafy 3-drzwiowe :D