Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotniak55447724

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość samotniak55447724

Jakiego chcialybyscie miecz faceta? charakter,wyglad irp.:)

Gość maaalenkaaa
wiernego, bez watpliwosci, takiego co nie wraca w srodku nocy pijany, bo tylko wtedy kocha bez granic, a jak trzezwieje to ma refleksje !!!!!

Gość Samotniak55
A czy przystojny brunet.. ktory tylko pragnie kochac i byc kochanym..nie pijacy,uczciwy szczery i traktujacy kobiete lepiej odiham siwbie samego odpowiadal by?

Gość maaalenkaaa
no jasne, na poczatku to Wy zawsze jestescie mili, wierni , uczciwi, zabawni, dobrze traktujecie, same zalety, tylko pozniej przechodzi Wam ta szlachetnosc, to jakas Wasza choroba?? bo ja nie rozumiem.

Gość maaalenkaaa
mylisz sie

Czemu przeciez kazdy oszukuje tylko nie kazdy zdaje sobie z tego sprawe ze to robi :)

Gość maaalenkaaa
to chyba masz rozdwojenie jazni

Ja doskonale zdaje sobie sprawe z tego co robie ale nie powiesz mi ze nie oszukalas nigdy nikogo dla swojej korzysci ??

Gość maaalenkaaa
nie w zwiazku, bedac z kims nalezy byc uczciwym, to oczywioscie moje zdanie i mas zprawo do innego

Gość samotniak55
mama 24 lata..nigdy niece zdradzilem i traktowalem jake skarb...bronilem ja..ehh...przez caledonia 1.5 roku..naprawde ja.. docenialem,...az tu nagle..wspolny wyjazd do angli,odkochala sie..bam!! Tuz przed swietami... zostawila mnie.. Juz rok jestem sam:(

Oczywiscie ze co do zwiazku to jak najbardziej sie zgodze bo po to sie zostaje para zeby miec do siebie zaufanie i postepowac z jakimis regolami dzieki ktorym wszyscy beda sobie ufali oraz beda szczesliwi :) takie jest moje zdanie w tym temacie :)

Gość maaalenkaaa
a moj mnie kocha do szalenstwa, ale nie moze ze mna byc, bo ma jakies jazdy na glowie, palant !!!!!!!

nie chem nic mowic ale jak by cie kochal do szalenstwa to by poza toba swiata nie widzial :) Wiem bo kiedys mialem przyjemnosc tego doswiadczyc :)

Gość maaalenkaaa
otoz to, to ,ze mnie kocha to pisze ironicznie, tylko nie wiem czemu mi wpaja do glowy te brednie, nie moze ze mna byc ( tak twierdzi) choc bardzo mnie kocha, ale jak sie upije to sobie wpada, a ja nie umiem tego skonczyc ,bo ja kocham go bez granic

Nie wiem co o tym myslec ale chyba pora sprobowac zaczac nowe zycie :) puki jest czas

Gość XXYYXXYYXX
Zamknij ryj konegunda!!!Se qwa xwelu dupy na kawiarence szukasz? Pedale!!Dziwko meska!!

XXYYXXYYXX ty sie nadajesz nie na kafe tylko do bujania bykom jaj na pastwisku ... zal mi ciebie pewnie matka ci przy porodzie na glowe usiadla czego efekty trzeba tu ogladac ;(

Gość maaalenkaaa
xxyyxxyyxx pokazal namiastke "mestwa" gratuluje, zenada

Jak by pokazal namiastke mestwa to by bylo dobrze to raczej namiastka choroby bodajze psychicznej :)