Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cania

POMOCY UPŁAWY JAK BIAŁE SKRZEPY!!!!!!!

Polecane posty

Gość Cania

Dziewczyny proszę Was o pomoc! W 8 dniu cyklu zaczęło boleć mnie podbrzusze, tak jakby bolały jajniki i macica. Ból był odczuwalny tylko czasem i nie był intensywny, można było wytrzymać. Dodam, że właśnie co odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Dodatkowo brzuch zrobił się jakby pełniejszy, a odczucia podobne do wzdęcia. Byłam u lekarza, ale ten stwierdził, że to an pewno przez owulację. Nigdy nie odczuwałam jednak takiego bólu podczas owulacji, ani gdy brałam tabletki, ani też w okresach, gdy ich nie zażywałam. 11 dnia, tj. dzisiaj zauważyłam coś dziwnego. Wydowbywają się ze mnie dziwne upławy. Nie wiem, czy można "to" nawet nazwać upawami, ponieważ są to długie na ok 4 cm i szerokie na 1 cm mleczno-biała taj jakby rozciągnięta grudka. Wyglądem przypomina upławy, ale jest to jedna część, bardzo gęsta gruda. Jutro na pewno pójdę ponownie do lekarza, ale boję się cóż to może być, w dodatku podbrzusze cały czas mnie boli. Strasznie sie niepokoję. Dziewczyny możecie mi pomóc???

Gość stanzapalny
masz po prostu jakiś stan zapalny, moze grzybice.. dostaniesz lekarstwa i bedzie ok , nie przejmuj sie t nic groznego , tak czesto sie dzieje po odstawieniu tabletek

Gość ooooooooooooo
jeśli się zamartwiasz to idź do gina , tu raczej cię nikt nie zbada.A swoją drogą po odstawieniu tabsów organizm szaleje. Wolała bym upławy a dopadł mnie jakiś trądzik na starość po odstawieniu.

Gość Cania
Kilka razy już przechodziłam przez grzybicę i zupełnie inaczej to odczuwałam niż teraz, ale mam nadzieję, że masz rację i to tylko jakiś stan zapalny.