Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no matter what you do

nie wiem co zrobić mam...

Polecane posty

hej. Nie wiem co mam zrobić. Jak to się mówi "wypatrzyłem" jedną dziewczynę i chciałem ją zaprosić na połowinki. Problem w tym, że ta dziewczyna mnie nie zna... Znalazłem jej profil na naszej klasie i po prostu wysłałem jej wiadomość czy nie chciałaby pójść ze mną na połowinki i takie tam. Problem w tym że nie odpisała wogóle. I nie wiem co mam zrobić, czekać dalej, czy po prostu zapytać się jej? Czy to że nie odpisała wogóle to znak że mnie olała? Proszę o jakąś poradę bo nie wiem sam co mam robić

moze poprostu nie odczytała jeszcze wiadomosci.. a nie ma zadnych nr gg czy komorkowego? ;)) cierpliwosci, cierpliwosci ..

Gość nie na forume od wiosny
a co to są połowinki? chyba nie wędkowanie? ech ten młodzieżowy język :o

odczytała odczytała. Nawet na mój profil weszła. Podałem jej swój numer gg. I też nic. Cisza. Czekam od wczoraj.

połowinki to taka niby studniówka z okazji połowy nauki w liceum

No to teraz jedno pewne ,wszystkie koleżanki jej o tobie wiedzą:Otak to już z babami jest ,a ona może po prostu w szoku .Nie wie co odpisać ,wiesz obcy chłopak jesteś i tak ni to z gruchy ni z pietruchy zaproszenie na impre .Może napisz do niej znów ,że masz dobre zamiary ,chciałeś ją bliżej poznać bo cię ujęła czy coś tam .

to się półmetek nazywa a nie połowinki :oco za czasy, gejowskie nazwy na coraz więcej rzeczy już jest :o

a bo ja wiem czy ona wygląda na nieśmiałą? Nie bardzo;) A może naprawdę lepiej byłoby z nią porozmawiać w szkole bo się uczy w tej samej. Teraz to tak głupio bo nie wiem jak się zachować ona zawsze z tymi swoimi koleżankami a ja nie chce wyjść na debila. A i nachalny też nie bardzo chce być no nie wiem sam:(

kiedyś nietaktem było zaprosić kogoś niebezpośrednio, tudzież przez internet. najwyżej dopuszczalnym było przez telefon, ale nie osoby, której nie znamy, tudzież nnie rozmawialiśmy z nią :D

No chyba najlepszym wyjściem byłoby z nią porozmawiać ,jak sobie to wyobrażasz umawiać się przez n-k i tam będziecie ustalać datę mi miejsce spotkania .No weź ty chłopie rusz trochę głową .Dziewczyna może nie nieśmiała ,ale na pewno zdziwiona .Co miałaby niby odpisać na n-k czy na wszelki wypadek wziąć gumki??? :O

No tak. Tylko że kiedyś to były inne czasy. No trudno trzeba będzie się wziąć w garść i zapytać się jej bezpośrednio...

No to do boju ,przecie my tego nie zrobimy :D Złap ją jak koleżanki się pogonią i pogadaj ,bo przy kumpelach może się zgrywać .:)

macie rację. W końcu i tak już nie mam nic do stracenia;) dzięki.