moje zycie 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Witajcie. Mam tylko jedno do powiedzenia. Tabletki,spirale,prezerwatywy i jakakolwiek SZTUCZNA ,,ochorna ,,przed ciaza JEST GRZECHEM!! ZGODNIE Z WOLA BOGA mozna stosowac TYLKO NATURALNE METODY PLANOWANIA RODZINY ! i to pod warunkiem ze nasienie MEZA ZAWSZE JEST ODDANE W KOBIECIE a nie poza!! Nawet stosunek przerywany JEST GRZECHEM!! trzeba sie z tego spowiadac!! A JESLI TEGO NIE ROBICIE PRZYJMUJECIE KOMUNIE SWIETA SWIETOKRADZKO!!!!!!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremendo 0 Napisano Grudzień 11, 2008 łał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe rzeczy mowisz Napisano Grudzień 11, 2008 a podmyć sie można, czy to masturbacja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alfabetagama Napisano Grudzień 11, 2008 no i ?lepiej dzieci karmic powietrzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spi Napisano Grudzień 11, 2008 Mniszka na kafe? Wow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moje zycie 0 Napisano Grudzień 11, 2008 pisze to po to ZEBYSCIE BYLY SWIADOME TEGO ! I mam nadzieje ze kazda kobieta ktora robi inaczej niz Bog przykazal a sie z tego nei spowiada oby miala swiadomosc ze GRZESZY i ze to ciezki grzech !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DO autorkiiiii Napisano Grudzień 11, 2008 srata ta ta kup se fiata boga ni ema :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mniszko droga Napisano Grudzień 11, 2008 to mozna myc peezde czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moje zycie 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Boga nie ma ? Heh... widze ze diabel w Twoim przypadku dopial swego-WMOWIL Ci ze Boga nie ma ,a wiesz czemu? Bo chce zeby ludzie zyli JAKBY BOGA NIE BYLO ! ZEBY BARDZO GRZESZYLI i zeby skonczyli w piekle! TO JEGO CEL! Dlatego gratuluje CI glupoty dziewczynko. Kiedys zaplaczesz nad soba! Ale pamietaj BOG CIE I TAK KOCHA I CZEKA NA CIEBIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ze tak powiem Napisano Grudzień 11, 2008 :-D:-D:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daruj sobie Napisano Grudzień 11, 2008 ta durna prowokacje o obrazanie w ten sposób ludzi wierzących!!!!! Zapewniam ze nie kazda osoba wierzaca niewazne jakiego wyznania nie jest takim oszołomem jak autorka topicu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moje zycie 0 Napisano Grudzień 11, 2008 W Pismie Swietym pisze o czasach ostatecznych o dwoch sloncach..od 3ch dniach ciemnosci...to wszystko sie zbliza...jest bardzo blisko... Juz jak moze wiecie ,w strone ziemi leci KOMETA (nazywa sie planeta X) i za okolo 4 lata uderzy ziemie... Wiekszosc ludzi podchodzi do tego z punktu naukowego,albo jako zywiol natury..niestety TO CO SIE STANIE ZA KILKA LAT... TO KARA BOGA... kara dla ludzi za to ze niszcza ziemie,ze tak strasznie GRZESZA! ze zyja bez slubow,ze zdradzjaa,zabijaja nienarodzone dzieci,itd,(zobaczycie ze TEN CZARNY PREZYDENT podpisze wstanach przyzwolenie na legalana aborcje)a na to Bog nie pozwoli(tak jest napisane!!) BOG SPROWADZI KATAKLIZMY N ZIEMIE ,POWODZIE Ameryka zniknie z powierzchni ziemi razem i wieloma innymi krajami! BOG MOWI NAWRACAJCIE SIE !! Beda tez czipy wszczepiane pod skore jak niby ,,nowe dowody osobiste,,beda w posstaci trzech szostek (666) a jak wiadomo to znak szatana I KAZDY KTO POZWOLI NA WSZCZEPIENIE SOBIE TEGO BEDZIE STRACONY!! zaprzeczy wierze w BOGA! bO tymi czipamia beda sterowac ludzim! ich uczuciami ,zachowaniem !!! Ehhh jesli nie wierzycie POCZYTAJCIE SOBIE O OBJAWIANIACH W MEDJUGORJE TAM PISZE jak staszne rzeczy beda sie dzialy za lkilka lat!! NAWROCCIE SIE ! nie goncie za kasa! za materializmeme ple przygotujcie sie na to co ma sie stac!!! zostalo 3 ... czy 4 lata tylko!! NAWROCCIE SIE!! :O BOZE OPAMIETAJ ICH!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzialenkaaa Napisano Grudzień 11, 2008 Uśmiałam sie jak nigdy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremendo 0 Napisano Grudzień 11, 2008 nooo... dajesz mała,dajesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laleey Napisano Grudzień 11, 2008 ja wychodze z zalozenia ze gdyby Pan Bóg nie chcial to nie wynaleziono by srodkow antykoncepcyjnych wiec nie uwazam tego za grzech... denerwuja mnie tez takie tematy narzucajace innym swoj tok myslenia...kurde sama nie uzywam antykoncepcji bo nie chce i tyle, ale jesli inni stosuja to nie moja sprawa ich zycie ich wyboru do cholery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 666 999 Napisano Grudzień 11, 2008 MNISZKO chyba diabeł Cię opętał skoro siedzisz na Kafe, pewnie lubisz se poczytac o analu i grzybicy w pochwie, a moze też o wymianach parami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jakies p...e Napisano Grudzień 11, 2008 idiotko"W Pismie Swietym pisze o czasach ostatecznych " nie pisze a jest napisane twoj bog poskapil zdolnosci poznawczycha co za tym idzie rak realizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alfabetagama Napisano Grudzień 11, 2008 dobrze droga mniszko.a wytlumacz mi prosze pewna roznice-czemu aborcja uznawana jest za morderstwo,zabicie dziecka,itp.skoro ksieza odmowiaja pochowania 5 lub 6-miesiecznego plodu,bo to jeszcze nie w pelni rozwiniete dziecko????????!! cos tu chyba nie tak. taka dygresja. a i przyklad jakze z zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moje zycie 0 Napisano Grudzień 11, 2008 TO LUDZIE wymyslili sztuczna antykoncepcje ,to diabel podsunal taki wynalazek!! Pan Bog daje TYLKO DOBRE NATCHNIENA! to co pisze was bawi? TAK ? Zobaczycie za kilka lat... juz niedlugo ...i wtedy wspomnicie moje slowa! JA NIE ZARTUJE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to dewotki są jeszcze na Napisano Grudzień 11, 2008 świecie? jaka niespodzianka? Krasicki Ignacy Dewotka Dewotce służebnica w czymsiś przewiniła Właśnie natenczas, kiedy pacierze kończyła. Obróciwszy się przeto z gniewem do dziewczyny, Mówiąc właśnie te słowa: "...i odpuść nam winy, Jako my odpuszczamy" - biła bez litości. Uchowaj,Panie boże takiej pobożności! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do mniszki Napisano Grudzień 11, 2008 a białe myszki też widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqua aqua Napisano Grudzień 11, 2008 przeciez aborcja w usa jest legalna, jak na razie nawet republikanskie prymitywy nie zdazyli zabrac ludziom tego prawa :D fajnie se pogadac mniszka, nie? widze wplywy popularnych w latach 90 ksiazek fatalistyczno-fantastycznych, z tym czipem i teges ;) nie zapomniej, ze podobnie jak boga, tak i diabla wymyslili ludzie. nie zapomnij rowniez, ze antykoncepcja to nie zakaz boga, tylko kosciola. ale jesli twoje wierzenia pomagaja ci byc dobrym czlowiekiem, to nic w tym zlego, tylko sie tez zbytnio nie stresuj, bo to szkodzi na zdrowie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jeste tak źle Napisano Grudzień 11, 2008 czyli jeszcze 4 lata zabawy, a potem do piachu. Wporzo, mi pasi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mambka 0 Napisano Grudzień 11, 2008 stara rzuc to jaranie , bo cie wykończy :):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moje zycie 0 Napisano Grudzień 11, 2008 POWTARZAM kiedys WSPOMNICIE MOJE SLOWA... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moje zycie 0 Napisano Grudzień 11, 2008 ALE WY BRODZICIE W CIEMNOSCIACH :O jejkuuu ja sie juz nie dziwie BOGU ZE CHCE ZESLAC KARE NA SWIAT! wasze podejscie i zatwardzialosc sa dolujace :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes szalona mówię ci Napisano Grudzień 11, 2008 jesteś szalona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alfabetagama Napisano Grudzień 11, 2008 odpowiesz mi? co nie ma argumentow.nooo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Twój debilizm jest powalający Napisano Grudzień 11, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laleey Napisano Grudzień 11, 2008 "TO LUDZIE wymyslili sztuczna antykoncepcje ,to diabel podsunal taki wynalazek!! Pan Bog daje TYLKO DOBRE NATCHNIENA!" no wlasnie totez mowie ze dzieki Panu Bogu mamy antykoncepcje bo w przeciwnym razie przecietny mieszkaniec zemi mialby 20-cioro potomkow i wtedy ludzkosc wyginaleby bo niepomiescilisysmy sie i niemialibysmy co jesc.. hehe wiesz Mniszka Twoje wypowiedzi przypominaja SEKCIARSKIE belkoty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach