Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moje zycie

DO WSZYSTKICH KTORE UZYWAJA ANTYKONCEPCJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość aqua aqua
a twoje podejscie i zatwardzialosc tez sa dolujace w swietle oswiecenia.

naturalne metody planowania rodziny sa ZGODNIE Z CIALEM KOBIETY bez potrzeby niszczacego wplywu chemicznej antykoncepcji.I najskuteczniejsza metoda plaowania rodziny jest wlasnie ta metoda.Zapewnia ona wiernosc i swiezosc w malzenstwie.

Gość axila
satan in your ass penetraiting your bless

Gość mcmer
No dawno się tak nie uśmiałam a z tym bełkotem to aż się nie chce sie wieżyc w te głupoty jak byś naprawdę nawracała to byś na kafe nie siedziała tylko sie modliła w kościele bo Jak mówią Pan BÓG stworzył nas ziemie więc ja tak szypko nie zniszczy ( a i tak każdy będzie się spowiadał że złego i dobrego wyrządzonego na tym świecie nikt od tego nie ucieknie nawet z takiej a nie innej antykoncepcji itp)

Pomijając fakt, że prowokacja marna - zgodnie z wolą Twojego Boga jest rozmnażanie się, toteż NPR też do najświętszych działań nie należy ;).

Aha, Mniszko, NPR NIE JEST zgodne z organizmem kobiety. Dla organizmu każdy cykl owulacyjny, który nie kończy się ciążą, jest ogromnym fizycznym obciążeniem: nagła huśtawka hormonów, kolejna blizna na jajniku, krwawienie, czyli przerwanie naczyń krwionośnych, zmiany w macicy przygotowanej na obecność zarodka - fizjologicznie same problemy...

Gość kum kummmmmmmm
Widac mniszko, ze ktos naprawde cie skrzywdzil psychicznie. Nikomu nie masz prawa wmawiac takich glupot, bo to co ty myslisz i mowisz jest najmniej istotne. Radze jeszcze przeanalizowac \'religie\'. Tak raz a porzadnie, a potem madrze sie wypowiadaj. Pffff