Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moje zycie

ZBLIZA SIE KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

W Pismie Swietym pisze o czasach ostatecznych o dwoch sloncach..od 3ch dniach ciemnosci...to wszystko sie zbliza...jest bardzo blisko... Juz jak moze wiecie ,w strone ziemi leci KOMETA (nazywa sie planeta X) i za okolo 4 lata uderzy ziemie... Wiekszosc ludzi podchodzi do tego z punktu naukowego,albo jako zywiol natury..niestety TO CO SIE STANIE ZA KILKA LAT... TO KARA BOGA... kara dla ludzi za to ze niszcza ziemie,ze tak strasznie GRZESZA! ze zyja bez slubow,ze zdradzjaa,zabijaja nienarodzone dzieci,itd,(zobaczycie ze TEN CZARNY PREZYDENT podpisze wstanach przyzwolenie na legalana aborcje)a na to Bog nie pozwoli(tak jest napisane!!) BOG SPROWADZI KATAKLIZMY N ZIEMIE ,POWODZIE Ameryka zniknie z powierzchni ziemi razem i wieloma innymi krajami! BOG MOWI NAWRACAJCIE SIE !! Beda tez czipy wszczepiane pod skore jak niby ,,nowe dowody osobiste,,beda w posstaci trzech szostek (666) a jak wiadomo to znak szatana I KAZDY KTO POZWOLI NA WSZCZEPIENIE SOBIE TEGO BEDZIE STRACONY!! zaprzeczy wierze w BOGA! bO tymi czipamia beda sterowac ludzim! ich uczuciami ,zachowaniem !!! Ehhh jesli nie wierzycie POCZYTAJCIE SOBIE O OBJAWIANIACH W MEDJUGORJE TAM PISZE jak staszne rzeczy beda sie dzialy za kilka lat!! NAWROCCIE SIE ! nie goncie za kasa! za materializmeme ale przygotujcie sie na to co ma sie stac!!! zostalo 3 ... czy 4 lata tylko!! NAWROCCIE SIE!! BOZE OPAMIETAJ ICH!!!

Gość do mniszki
a ja czytałam ostatnio na wp o szturmie rydzykowych moherów na internet. I sprawdza się:D

Wiecie co? Najbardziej mi zal was.. adlatego ze jak ktos zalozy temat o kupkach to lecicie ze zlotymi radami ,a jak pisze COS PRAWDZIWEGO I DOBEGO to macie to gdzies i traktujecie jak bzdure i wymysl! ALE TAKI EJST PALN DIABLA ! robic wszystko zeby ludzie nie wierzyli ! BOG MOWI ZW BEDZIE I JESTW IELU TAKICH KTORZY nie beda wierzyc w prawde,i wlasnie widze ZE TU JEST WIELU TAKICH!! :O zal!

Gość idź się lecz
Nie masz nic lepszego do roboty niż analizowanie na własną rękę Pisma Świętego? Najpierw musi być czarny papież i takie tam blaaaaa blaaaaaaaaa! To ja już wolę kupy :p

Gość carmona
A skad to wszystko wiesz? biiblia i takie tam była napisana pare tysiecy lat temu.. przepisywane poewnie pare set razy tłumaczona na setki jezyków.. i co? niby to miałoby być tak bez naarusszenia? napewno nie jedna osoba dodała coś od siebie.. i powstała bajka albo ksiega w ktrej sa rady jak sie powinno żyć.. nie mozna tego brać aż tak do siebie :) wyluzuj

Gość wiedźminon
mam nadzieję, że to twój koniec się zbliża rydzykomanko :O

Gość dartanianka.
Jak ktos wierzy w Boga, nigdy nie potraktuje Biblii jako bajki! To zaprzecza jedno drugiemu... nie wiem, czy za kilka lat bedzie koniec swiata, ale zgodze sie, ze duzo zla i zgorszenia jest na swiecie....

Gość wiedźminon
nie więcej niż w czasach średniowiecza, wręcz duzo mniej! każdy, kto zna choćby okres międzywojenny wie, że wówczas to była rozwiązłość!!!

Gość hitman
Zgadzam sie:) Dlatego ludzie czas użyc tego co mamy najlepsze. Czas użyc broni ostatecznej zagłady :) Hahahhaaa :) Już czas

Gość twój mnich mniszko
Pan z tobą dobra kobieto. W końcu ktoś stara się pokazać prawdę, temu zaśleplepionemu narodowi. Jednakże jeszcze chyba jest nie gotowy na takie zmiany, prawda przyjdzie kiedyś do nich, a wtedy będą płakać. Bo odwrócili się oni od Pana.

jesli juz o tym mowa, to przypominam, ze jest powiedziane: \"nawet aniolowie w niebie nie wiedza, kiedy bedzie koniec\"................A jesli chodzi o chipy, to faktycznie tak bedzie, ale na pewno nie z numerem 666, bo ten funkcjonuje juz od dawna i mniszko zapewniam Cie, ze korzystajac z neta bardzo czesto wpisujesz numer szatana w komputer, a jak? A tak: Co bardziej swiatli wiedza, ze istnieje potezna organizacja, ktora nazywa sie ILUMINACI. W ich kodzie literowym liczba szesc znajduje sie pod literka W i za kazdym razem wpisujac adres zaczynajacy sie na www..............wlasnie wpisujesz 666. ILUMINACI wierza w szatana i oni wladaja swiatem. A jesli chodzi o koniec swiata, to moge Cie zapewnic, ze tak szybko on nie nastapi, bo Biblia zostala zle przetlumaczona o tam, gdzie poznoc pisze o koncu swiata, powinno byc przetlumaczone na koniec ery. Tak, juz nedlugo skonczy sie ERA RYB, a swiat wkroczy w ERE WODNIKA................i tak dalej i tak dalej i tak dalej ps. Bog jest miloscia, dobracia i wybaczeniem, wiec nie strasz i tak wystraszone matki jakims koncem. A jesli ma byc jakis koniec, to zgotuja go sobie sami ludzie, a nie BOG ludziom :classic_cool:

Gość baaaardzo mądrze napisane
buszmenka wielki szacunek dla Ciebie! Oto prawdziwa Katoliczka, która wierzy w Boga a nie w rydzyka.

Gość Cabernet souvignon
,(zobaczycie ze TEN CZARNY PREZYDENT podpisze wstanach przyzwolenie na legalana aborcje)a na to Bog nie pozwoli(tak jest napisane Ja mieszkam w usa i tu aborcja jest legalna, co ty pieprzysz??Moze niektore stany maja ograniczenia co do tg ciazy. ALe na przyklad w teksasie bodajze mozna usuwac do 26tg ciaze. Ameryka to wolny kraj i kobieta moze decydowac o swoim ciele. Mowisz ze Bog na to nie pozwoli. A to ze pozwala na to co sie dzieje w Afryce i na te wszystkie bezsensowne wojny to jest wedlug ciebie okey??

mniszka polecam książkę "Misja" Michel Desmarquett. Nie jako lekturę do poduszki ale jako alternatywne żródło wiedzy :)

e...e.. nie że się nie znam, byłam jakiś czas na kierunku studiów który nazywał się teologią... ale... gdzie w Piśmie Świętym jest o aborcji ;D?

Artigiana:) a co do leczenia to nie ma homeopatycznych leków na to schorzenie, a inne mogą też być zakazane:P Zresztą tu na nogi trzeba terapię jakąś zastosować, bo na głowę już za późno...