kicccia 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Już czwart dzień strasznie boli mnie lewy jajnik co nigdy wcześniej się nie zdarzało. Czy wiecie czy to może być coś poważnego? Czy któraś tak miała? Staram się o dziecko i nie wiem czy to nie jest oznaka jakiegoś problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czemu nie poszłaś do gina Napisano Grudzień 12, 2008 to może być nawet ciąża pozamaciczna... Lepiej żeby lekarz zobaczył to jak najszybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicccia 0 Napisano Grudzień 12, 2008 A jakie są jeszcze oznaki ciąży pozamacicznej? Też nie powinnam dostać okresu? To chyba zbyt szybko na takie oznaki... bo mi teraz jakoś wypadają dni płodne, ale przez ten ból nawet nie wiem czy powinniśmy się teraz starać. Gdzieś czytałam, ze w dni płodne mogą boleć jajniki ale mnie nigdy nie bolały i to tak długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agna20 0 Napisano Grudzień 12, 2008 to że nigdy cię nie bolały nie oznacza, że to nie może ulec zmianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Valquiria 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Czasami jest coś takiego jak ból owulacyjny ale jesli wcześniej tego nie mialaś to raczej nie to. Jajniki, a właściwie podbrzusze mogą boleć podczas podczas zapalenia przydatków. Ale najlepiej idź do ginekologa, niech on sprawdzi powód bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalllalalla Napisano Grudzień 12, 2008 ja od czasu do czasu mam takie właśnie jajeczkowanie, czasami mam bardzo bolesne, nawet na tyle, że wyprostować się nie mogę. byłam z tym u ginki,i powiedziała, że po prostu tak mam, i że nie widzi żadnych zapaleń, pechęrzy,wody etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula45565 Napisano Maj 26, 2010 wiesz co nie wiem... mnie strasznie boli lewy jajnik... kochałam się z chłopakiem... poza tym juz jestem po okresie i co jakiś czas pobolewał mnie ale teraz znacznie się nasilił ból tak że ledwo chodzę już utrzymuje się drugi dzień.. byłam u rodzinnego lekarza i przepisał mi NOLICIl i NOSPE 80 co dalej mam robić pomóżcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to nie jedz Napisano Maj 26, 2010 nic. brac leki i czekac az zadzialają i przejdzie. mozesz sobie robic ciepłe okład na brzuch w tym miejscu gdzie boli, z teroforem albo poduszka elektryczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula45565 Napisano Maj 26, 2010 ok..;] z góry dzieki za odpowiedz.;D do tego troszke boli mnie głowa... mierzyłam czy mam gorączke i mam 37.8 pisze wszystkie objawy bo moze wam cos sie nasunie....przy tym ostatnio zatrułam sie i mam biegunke... wczoraj bolał mnie az cały lewy bo od zeber az po jajnik.. leki stłumiają ból i juz się lepiej poruszam tylko gdy dotykam to nadal boli.... a co to biegunki to zoładek mnie bolał tak aż brało mnie do wymiotów... wiec ta biegunka ma cos wspólnego z bolem jajników??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Maj 26, 2010 niekoniecznie. bol jajnika masz jak widze ze stanu zapalnego, a biegunke z zatrucia. ewentualnie biegunka moze byc nasilona po Nolicinie. a ze jajnik pobolewa do tej pory - no cóż, tak od razu to nie przejdzie, musisz dac lekom kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 222222 Napisano Maj 26, 2010 mnie bolał jajnik a później okazało się że jestem w ciąży :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryczka Napisano Maj 26, 2010 Być może pęcherzyk nie może pęknąć i tworzy się torbiel. Ja bym poszła do lekarza na dniach na Twoim miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MCH Napisano Maj 26, 2010 Rób zimne okłady na ten jajnik który Cię boli jeśli od tego zimna nadal będzie bolał to dzieje się coś z jajnikiem! jeśłi przetsanie boleć to ok! Najlepiej weź zmrożone mięso owiń w ręcznik i sobie połóż na noc potrzymaj i sparwdzaj czy ból przechodzi Wiem coś na ten temat bo miałam torbiela na jajniku i jestem po operacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimne okłady Napisano Maj 26, 2010 to sa na stłuczeni i na opuchliznę. na kolki i bóle skurczowe sa ciepłe okłady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MCH Napisano Maj 26, 2010 Atork anapisala że ja jajnik boli.... Tak masz racje ZIMNE OKŁADY ze ciepłe okłady sa na kolki itd, ale "zimne okłady" sa jak najbardziej na jajniki- tak sie sprawdza czy jajnik jets zdrowy! wiem co pisze bo dokładnie tak kazał mi robic lekarz jak miałam bóle jajnika - co sie potem okazało torbiela na jednym Wiec radze isc do lekarza i byc spokojną skąd sa te bóle A co do przedmówczyni to ciepłe okłady tutaj nie pomogą bo "kolka" jajników nie łapie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandrusiaa Napisano Listopad 29, 2010 witam mój problem polega na tym że miałam okres tylko 2 dni a wcześniej kochałam się z moim facetem bez zabezpieczenia czy to może wnioskować ciąże ?? bardzo proszę o szybki odpis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska198725 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 od 3 tyg,niemam @ boli mnie lewy jajnik mam wzdęcia głowa boli senna jestem i czasem nudności... nie stresuję si e bo niemam czym wiec powiedzcie czy któraś tak miała-3 tyg.bez @ i sie okazało ze była w ciazy?? bede w sobote robić 2 test bo na pierwszym była jedna kreska... powiedzcie czy tez tak miałyscie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate1234 Napisano Sierpień 19, 2012 witam. mam problem. 4 dni temu kochałam się pierwszy raz z chłopakiem. zabezpieczyliśmy się, a do wytrysku doszło już na zewnątrz. potem jeszcze pieściliśmy się i boję się, że mogło dojść do przeniesienia spermy do waginy. być może dramatyzuję, ale skąd te podejrzenia? od tamtej pory niesamowicie boli mnie lewy jajnik. czy są jeszcze jakieś AŻ TAK wczesne objawy? w następnym tygodniu planuję iść do ginekologa, ale do tej pory stres mnie zje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach