Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guguś_Dziubuś

chora z miłości RATUNKU!!!!! ja wszystko psuje

Polecane posty

Gość Guguś_Dziubuś

ja tak mam po półtora roku... jestem od mojego faceta uzależniona, bez przerwy o nim myslę, chciałabym mieć go tylko dla siebie. Mieszkamy razem jest wspaniale ale bywa ze ja wszystko psuje, nie potrafie tolerować jego pracy, znajomych... jestem o wszystko zazdrosna.. Wiem że to jest złe, kłucimy się o bzdury, on mówi że się dusi... nie wiem jak sobie z tym poradzić, jak się wyleczyć z chorobliwej zazdrości??? Boje się że on w końcu nie wytrzyma.. Proszę doradźcie coś..

Gość strrraszna panikara
Kobieto weź sie w garść, mieszkasz z nim jesteście razem długo czego sie boisz? czego czepiasz? Wiesz jak ja ci zzazdroszczę! Ja z kolei panikuję jak mój facet pól dnia do mnie nie smsuje! Wiem na pewno że jak zamieszkamy razem to sie uspokoję ale teraz mimo że już 3 miesiące jesteśmy razem, nadal jak ma wyłączony tel albo dosłownie pól dnia nie pisze to mam czarne mysli. Ty nie masz sie czym martwić, nie psuj tego związku, bo facet ucieknie,

Gość Guguś_Dziubuś
myśle o nim 24h... To że jestem z nim uważam za cud i teraz boje się stracić... Wiesz, kiedyś on miał inną kobietę, miał się z nią żenić, ja zakochana wyjechałam za granicę.. po czym poinformował mnie że nie jest z nią, ślubu nie było! Ja się boje, że kiedyś mnie zostawi.

Gość ruchnij kota
pomysl sobie,ze jak taka bedziesz dalej to na pewno:O jak ma Cie zdradzic, to Cie zdradzi, a takie duszenie tak naprawde jeszcze yemu sprzyja. pozwol mu oddychac, juz od dzis, zajmij sie soba, niech sie za Toba steskni.

Gość Guguś_Dziubuś
postaram się... wiem że to ostatnia szansa, jego cierpliwość się konczy. W planach ślub, dzieci a ja takimi rzeczami się zadręczam. głupia jestem i tyle

stare Kaszuby, jak Leszeczek Wałęsa, mówi: co komu Pan Bóg przeznaczy, to się na drodze rozkraczy, co ma być to będzie. Przede wszystkim , spoko, bez nerwów.....i jak zauważ, żeś tak głupio za nim, to wtedy dopiero możesz się przekonać i zobaczyć gdzie raki zimują, czego Ci oczywiścia nie życzę.

Gość Guguś_Dziubuś
nawet czuje ze ta jego cierpliwość już się skończyła - wczoraj przesadziłam... był na mnie wku....ny... wiem że stąpam po cienkim lodzie..

Gość olga5643
moj mieszka teraz 700km ode mnie, tobie tylko pozazdroscic;p

Gość Guguś_Dziubuś
sama sobie stwarzam problemy.. wiem. Słaba jestem i za bardzo się boje, za bardzo chyba go kocham

Gość olga5643
jaak ja bym sie miala zadreczac tym co on teraz robi z kim, gdzie jest, do ktorej imprezuje itede to bym zeszla na zawał. w dupie to mam, mlody jest niech cos ma z zycia;) slubu jeszcze nie bralsmy. jak ma zdradzic to i tak zdradzi... ale nigdy nie dał mi powodu zebym mu nie ufała;) przeciwie;)

Gość Guguś_Dziubuś
Olga - ja się z Tobą zgadzam... wychodzi tylko na to że jestem słaba psychicznie i uzależniona od niego.. nie mam poza nim życia, poświęciłam się mu w 100%

Gość olga5643
to zacznij mieć! chyba nwjzyszy czas;) niewierze ze nie masz chociaz jednej kolezanki zeby wyjsc do kina na piwo czy cokolwiek. mozna robic tyle rzeczy;) jak nie masz mozliwosci finansowych to filmy ogladac mozna tez w domku;] moj facet troche sie zatracał tak jak ty ze nie lazil nigdzie zeby siedziec ze mna i chcialam go zabic;p ale ocknał sie;p ja wyjechalam na drugi koniec polski i zajmuje sie soba;] on soba i przynajmniej jest o czym gadać;) jak ma zdradzic to zdardzi nawet jak bedziecie mieszkac razem. zajmij sie troche soba, jak sie troche dowartosciujesz to mysle ze mu troszke odpuscisz;p

Gość Dobra_Dusza
tu jest problem - kiedyś byłam baaardzo pewna siebie, facetów owijałam sobie wokół palca.. od kiedy jestem z nim to coś się takiego stało że nie widze siebie.. wszystko robie dla niego hehe Mam koleżanki, nie wiele ich zostało ale zawsze:) Dziękuje potrzebny był mi kopniak w d....pe.

Gość olga5643
wiesz co ja zawsze sobie mysle;] ze jak on mnie rzuci (dopuszczam ta mysl, zycie bywa dziwne) to z kim zostane? jak poswiece wszytsko dla niego zostane sama. a jak bedziesz dbac o kontakty ze znajomymi to cokolwiek sie bedzie dzialo zawsze bedziesz mieć ich:) a bycie z facetem nie koliduje z babskimi spotkaniami. mysle ze jemu tez se spodoba to ze umiesz sie dobrze bawic bez niego;) faceci lubia jak jestesmy szczesliwe. kochana nie rob z siebie nieszczeliswej kobiety:)

Gość Guguś_Dziubuś
Dziękuje Ci Olga! wezme się w garść!! :)