Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

straszna zolza

Emigracja - zadanie

Polecane posty

Temat mojego zadania: Jakie skutki pozytywne i negatywne dała emigracja Polaków.. Jeżeli ktoś by chciał mi pomóc to proszę o odp.. Może jakieś linki albo coś związane z tym tematem.. (Tylko na poważnie to jest)

Gość pozytywne
3mln mieszkan obiecane przez pis

Gość dobre to
zmniejszyło się bezrobocie-pozytywne wyjechali wszyscy budowlańcy i nie ma kto budować dróg na euro 2012-negatywne

Gość dobre to
ludzie pracujący za granicą płacą podatki za granicą, składki emerytalne również

Boże sie pisze prze duże B ! Umiem sama myśleć i mam kilka pomysłów i znalazłam kilka stron ALe ta praca ma byc na minimum 5 A4 więc jak się domyślasz to dużo jak na taki temat.. Tutaj ktoś mi dał pomysł o euro sierotach i już mam następny pomysł.. więc szukam coś innego niz będą mieć wszyscy co oddają tę pracę.. Więc każdy pomysł się liczy.. Jeżeli nie masz nic do dodania na ten temat to nie wyskakuj mi tu z takimi głupimi tekstami..

Gość hup8
Daj maila podesle ci kilka materialow. Ale szybko bo wychodze

Gość hup8
zolzo jedna. Mam artykuly na kompie, jak mam ci link dac. Chcesz czy nie?

Gość hup8
Oki. Ide na fajke. Jak wroce i adresu nie bedzie to trudno. Znaczy sie nie zdecydowalas. Ryczec nie bede. :)

Gość hup8
I to sie k... nazywa wdziecznosc. Mloda, jestem dziennikarka pisma na emigracji. Napisalam milion artykulow na temat, na ktory ty piszesz. Chcialam wyslac ci materialy, z ktorych mialabys praktycznie po zredagowaniu gotowca. Ale skoro ty nie masz czasu zalozyc jakiejs dupnej skrzynki pocztowej, zebym mogla ci to przeslac, to wybacz... Milego pisania zycze!