Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisienkaaaa

zabkowanie

Polecane posty

Gość wisienkaaaa

maly ma niecale 5 miesiecy, placze ciagle, caly czas jeczy, marudzi, juz nie mam sil. tylko jak spi to jest spokojniejszy, niewiem moze ida mu zeby??? jak myslicie??? czasem ma 37,0 ale juz nie wiem co robic. caly czas placze, nic pozatym mu nie dolega. kupilam bobodent ale nie wiem jak aplikowac, maly go zaraz zlizuje jesykiem z dziasel, czy sa jakies inne sposoby na usmierzenie bolu przy zabkowaniu??? plissss, pomozcie

Gość huihohuo
Jak masci nie pomagaja, mozesz podac paracetamol w kropelkach. Tylko przeczytaj dokladnie ulotke, zeby nie przesadzic z dawkowaniem. Juz po pierwszej dawce powinno przestac bolec.

Gość wisienkaaaa
w pupie, po odjeciu 0,5 stopnia. nocki sa jednym wielkim koszmarem

Gość wisienkaaaa
a ten paracetamol w kropelkach jest specjalny dla niemowlat???? ile kosztuje ok???? doustnie???

Gość wisienkaaaa
a w czopku ta samo pomoga??? plisss pomorzcie

Gość wisienkaaaa
no dobrze, a jesli to nie zeby??? a jak mu podam czopek wtedy to nic mu nie bedzie jesli to nie zeby??? to sa tylko moje przypuszczenia

Gość wisienkaaaa
a ten viburkol, mam w domu ale nie wiem czy moge mu dac, nie chce go tak faszerowa czopkami. dobry on jest??

Gość wisienkaaaa
ok, dzieki to podam paracetamol i ten wiburkol zobaczymy, moge dwa dac w odstepie kilkunast min?

Gość wisienkaaaa
cholercia, no nie wiem... ale slini sie bardzo,.. a jak poznac ze to brzuszek??

Gość wisienkaaaa
dodam ze wczesniej jadl zupki z lyzeczki a teraz nie chce, musze mu podawac z butelki przez smoczek

przy bolu brzuszka dziecko jest niespokojne ,placze podciaga nozki do gory ,przy karmieniu prezy sie,napina,nie moze zrobic kupki i nie oddaje gazow,jesli to brzunio to podaj mu moze herbatke koperkowa i masuj mu brzuszek a takze pocwicz nozkami w dol i w gore ,to pomaga na lepsza perystaltyke jelit.

Gość wisienkaaaa
to chyba jednak nie brzusio, stawiam na zabki. kupki robi noermalnie, gazy ma, nie prezy sie przy karmieniu, tylko jak pisalam nie chce jesz juzz z lyzeczki, moze bola go wtedy dziasla

Gość wisienkaaaa
no nie wiem, moze czasem tak scisnie go