Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalineczka

O czym rozmawiacie po seksie?

Polecane posty

Gość lalineczka

wczoraj wieczorem po fajnym seksie przytulamy się i milczymy.... Zaczynam zastanawiać się co powiedzieć...w końcu do głowy przychodzi mi, że zapytam go co zrobimy jutro na kolację. Ale zanim zdążyłam to powiedzieć usłyszałam: jutro mamy fajny film do obejrzenia, właśnie zciągnąłem z netu... czemu jak robi się romantycznie to to ucinamy? jakbyśmy sie bali że zrobi się zbyt wzniośle lub za poważnie? co wy mówwicie po seksie?

Gość różnie bywa
po seksie... to różnie... czasami lecę do kuchni odstawić gar, bo mi się bigos np. przypala... albo idziemy razem pod prysznic, albo gadamy co będziemy robić następnego dnia lub w sobotę... wszystko zależy od nastroju... czasami szepczemy sprośności czasami łaskoczemy... dziewczyno! to jest spontaniczne... nigdy nie zastanawiałam się i nie stanowiło to dla mnie problemu... może ten facet Twój, to jednak nie jest "ten" facet...

Gość lalineczka
aha..o seksie czyli pytania typu: miałas orgazM było ci dobrze?:D

Gość adela i krystyna
a łazicie po mieszkaniu nago??..potem????

Gość ja pierdzieleeeeeee
lalineczka widac ze do sexu jeszcze nie doroslas...do zwiazku tez :O

ja o planach na przyszły rok bo seks uprawiam raz w roku około sylwestra :P:P a serio - zazwyczaj o tym co bedziemy robic fajnego - w weekend albo wieczorem tego dnia

Autorko pytań tego typu ,o których napisałaś zadawać nie muszę:D:D:D już raczej : to co,za chwikę jeszcze raz tylko inaczej?

Gość lalineczka
ja myślę, że oboje chcieliśmy coś powiedzieć...przynajmniej ja ale stchórzyłam. Boje się takich romantycznych i ckliwych wynurzeń... Całujemy sie, śmiejemy, czasem cliwimy, czasem pyta czy na pewno miałam orgazm:P ale chodzi mi o taka romantyczna intymność....

Gość lalineczka
xyzed----> hihi, dobre;)

Gość lalineczka
ja pierdzieleeeeeee---> ok, możliwe.... Może więc rozwiniesz myśl?

Gość Beatrycze....
a mówicie sobie że sie kochacie? na ile powazny jest wasz związek, bo od tego duzo zależy....np. rozmowy po seksie...:)

lalineczka, co ty masz za kolesia, że pyta się o orgazm, meine Gott z podstawówki, :P, a my : no to chwila przerwy....do rana jeszcze daleko ;)

Gość lalineczka
bmblondyn----> nie wiem , chyba chce się upewnić;) zawsze przy nim dochodzę więc facet jest ok;) My jesteśmy razem 3 miesiące i trudno na tym etapie powiedzieć na ile to jest poważne i co z tego będzie... Brakuje mi chyba słów, czułych słów po seksie...

Gość po 3 miesiacach
poszłaś na całość to ty zwykla szmata jesteś

najczulsze słowo dla NIEKTÓRYCH facetów to usłyszeć zaraz po : ależ mnie super zerżnął :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D takiego gostka masz w garści i z radości jest w stanie na głowie stanąć i jajami klaskać :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość lalineczka
po 3 miesiacach--------> miło, że zabrałaś głos w dyskusji, spadaj

Gość lalineczka
xyzed---------> wypróbuje to dziś;), dzieki

Gość lalineczka
tylko może słowo "zerżnął" zastąpię innym....bo chce pójść w romantyczną stronę a do tego nie pasuje język drwali:P

Gość bylacnotliwa....
ja jak powiedzialzm jak tu ktos wyzej napisal\ to zaraz nastepny raz..inaczej facet byl zdziwiony ..bo przed chwila stracilam dziewictwo a tu juz mi sie chce drugi raz:D ale ja tak mam do dzis hehe

trochę przejaskrawiłem :D:D:D:D:D:D:D ale spróbuj,a stawiam że będzie wniebowzięty:D:D:D Bo który z facetów nie lubi tego typu komplementów?????? :classic_cool:

Autorko tylko żeby Ci się nie wyrwał taki tekst : Jezu pierwszy raz nie musiałam udawać orgazmu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość lalineczka
xyzed------> ok tylko jak mnie pózniej " wykończy" po takim tekście to będzie twoja wina, hihi;) super masz stopke, bardzo mi sie podoba:)

Gość lalineczka
xyzed---------. hehe, dobre:) ja nigdy nie udaję, serio

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nie dziwie sie ze nie macie o czym rozmawiac po sexie, skoro po 3 miesiacach spotykania juz sie bzykacie a przeciez nawet dobrze sie nie znacie, bo nie da sie kogos dobrze poznac w 3 miesiace

Gość lalineczka
bylacnotliwa....--------> nieżle;) gorąca kobitka jesteś:)

Gość lalineczka
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm-------> wciąż rozmawiamy i odkrywamy się... Nie spotykamy sie tylko na seks. Nie o to mi chodziło, że nie mamy o czym mówić ...

Gość a u mnie jest tak że
napierw idziemy zapalić papieroska a potem bzykamy się jeszcze raz