Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria kwiat

mam faceta murzyna

Polecane posty

>> no co za facet z Ciebie Uparty :) >>zakupy i zakupy Więc jeśli nie zakupy, to 0,7 bolsa pod ogórka w bramie kamieniczy przy Ząbkowskiej? :classic_cool: >>spadaj Nie 😴

>> nie pije na dworzu za zimno an takie zabawy :o ale wybredna. Ale mnie nie zniechęcisz :) To zabawa w rytmach muzyki Johna Travolty w Saturday Night Feber w Club 70 na prostej? :classic_cool:

Nie lubię tych lanserskich, takie klimatyczne jak tamten lubie :) Przekomarzasz sie ze mną :o Kręgle? Skałki? Piłkarzyki? Wino nad wisłą? Zrobimy jakieś zamieszanie w metrze? :classic_cool:

Gość Goguś ne bajeruj
albo sam spierdalaj ściemniać laskom na gg:classic_cool:

Ty mnie nie widziales:-O no ale przeciez traktujesz mnie jak potencjalna kolezanke moge wazyc 100 kg i miec tysiac pryszczy na twarzy:P

Gość A to ciekawe
Murzyna, nie murzyna :o

>> Ty mnie nie widziales To jest ten element, który też mnie kręci :classic_cool: Taka niewiadoma ;) >>no ale przeciez traktujesz mnie jak potencjalna kolezanke O to chodzi, wiec czemu nie chcesz kolezenskiego piwka się napic? :) Poobgadujemy frajerów z kafe i pośmiejemy się z syna pedała samicy :classic_cool: >>moge wazyc 100 kg i miec tysiac pryszczy na twarzy A ja moge miec 162 cm, otyłość, żółte zęby i wąsy małysza. Ryzyk fizyk :classic_cool:

>> jasne u Ciebie swietny pomysl U ciebie nie, bo przecież mieszkszasz z rodzicami, twój stary by mnie pewnie zapierdolił :o

a czemu? moj tata mi nie wybiera znajomych chyba ze podejrzanie wygladasz:P

>> chyba ze podejrzanie wygladasz Chodzę w seledynowym dresie z kreszu i klapeczkach, mam złoty kajdan na łapie i nie mam górnej jedynki :classic_cool: A pod okiem mam wytatuowaną łezkę ;) Wiec u ciebie? :)

>> nie no od syna sami to sie odpie**ol Jak mnie osobiście do tego przekonasz, to dam spokój i jemu i jej :)

a tak powaznie to czemu tak zlosliwie go komentujesz? jak bedziesz miec wlasnego dzieciaka to Ci sie zmieni narazie jestes za glupi:)

>>a tak powaznie to czemu tak zlosliwie go komentujesz? Żebyś zwróciła na mnie uwage :classic_cool: Już taka ze mnie złośliwa i cyniczna szuja, nic na to nie poradzę ;) >>jak bedziesz miec wlasnego dzieciaka to Ci sie zmieni narazie jestes za glupi Pewnie masz rację, ale póki nie mam moge być taki głupi, jak tylko chcę :)

czasami trzeba szanowac czyjes uczucia przydalaby Ci sie lekcja kultury

>> czasami trzeba szanowac czyjes uczucia przydalaby Ci sie lekcja kultury Dasz mi ją? Tylko mocno :classic_cool: Jestem kulturalny, do Ciebie zwracam się przecież grzecznie i z szacunkiem.

ale do Sami nie a ja ja lubie poza tym jestes dla mnie mily bo czegos chcesz ja nie jestem az tak naiwna

>> ale do Sami nie a ja ja lubie Ja też :) Ale ciebie bardziej. Obiecuję, że jak mnie osobiscie poprosisz, zebym się po niej nie ślizgał, to przestane ;) >>poza tym jestes dla mnie mily bo czegos chcesz ja nie jestem az tak naiwna :o Nigdy nie podejrzewałbym cie o naiwność :o I jedyne co od Ciebie chce, to umówić się na piwo. Tak ciężko Ci uwierzyc, ze chce tylko wypic z tobą piwo, poznac, spedzic fajnie wieczór?

Gość Gogi Babu - brawo Jasiu
a mnie jak Tamari poprosi to przestanę się śmiać z gościa, który wierzy, że taki tani podryw wygląda "męsko" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

>> nie, nie ciezko Więc o co chodzi? :o Ok,wiem... Mówiłaś :( >>ej pomaranczko ale to nie jest podryw Pewnie, że nie jest, na forumach podrywają tylko prawiczki :D:o

Gość Gogi Babu - brawo Jasiu
Jest męska w przeciwieństwioe do ciebie cioteczko Równowaga w przyrodzie musi być także dla posiadaczy ćwierćorzeszka w czaszce:) najpierw synek samicy teraz moja matka kogo jeszcze obrazisz fajfusie aby tylko zamoczyć:classic_cool: