Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria kwiat

mam faceta murzyna

Polecane posty

>> nie Nie kłam 😠 >>nie mam czasu na bzdety A czym taka pochłonieta jesteś? I gdzie ta szmata od czarnucha spierrdoliła?:o

sami ja o tym pamietam, wysle napewno ale nie dzisiaj ide na impreze wieczorem pochlonieta czym?? no, roznymi sprawami

>> pochlonieta czym?? no, roznymi sprawami Tajemnicza jesteś ;) Kiedy idziemy na zakupy po tą sukienkę na sylwestra? :) PS Mam nadzieje, że wysyłajac sami, nie zapomnisz też o innych, którym obiecałaś :classic_cool:🖐️

>> a po sukienke ide sama nie lubie z kims robic zakupow A ja lubię, pójdę z tobą, będzie fajnie. Kiedy idziemy? :)

To umówimy się tak - umówimy się w CH, coś zjemy, ja na Ciebie poczekam, ty kupisz, wrócisz do mnie i coś dalej podzialamy, ok? :classic_cool:

hehe:) ale kombinujesz:P ja sie nie wybieram jak narazie do sklepu tylko na impreze:)

>> hehe ale kombinujesz Torszkie :classic_cool:🖐️ >>ja sie nie wybieram jak narazie do sklepu tylko na impreze WIęc jutro, w niedzielę, poniedziałek, wtorek,......., do pierwszego dna, kiedy masz wolnych pare godzin ;)

ona o ile istnieje naprawde to pozwala ci sie umawiac z laskami z netu itd?

hmm powiem tak sa laski ktore maja zaufanie i pozwalaja sie spotykac z innymi pod warunkiem ze wiedza ze to kolezanka to chodzi o intencje w sumie, po co to spotkanie no ale obca laska z netu to juz inna sprawa

>> sa laski ktore maja zaufanie i pozwalaja sie spotykac z innymi pod warunkiem ze wiedza ze to kolezanka Sam na sam pozwalają się spotykać? Ty bys pozwoliła, nawet z koleżanką? >>to chodzi o intencje w sumie, po co to spotkanie Moje są czyste jak osiemnastoletnia dziewica :classic_cool: Zresztą, już ci pisalem, piwko, te sprawy 😴 >>no ale obca laska z netu to juz inna sprawa Niby dlaczego?

ok wiec tak laska z netu jest calkiem obca a ta kolezanke to dziewczyna moze juz znac i wiedziex ze nie ma zagrozenia ja bym pozwolila bo nie naleze do tych zazdrosnych a poza tym jak ktos bedzie chcial zdradzic to to zrobi

moge napisac ze nie, ale skad mam wiedziec? jakbysmy sie mocno poklocili i jakis inny by sie mna zajal to moze bym stracila glowe jestem podatna w sumie, taki mam zjebany charakter:)

Gość i znowu offtop
płacą wam za to czy jak?

>> moge napisac ze nie, ale skad mam wiedziec? Nikt nie wie co będzie, dlatego nigdy nie wolno mówić nigdy :) >>jakbysmy sie mocno poklocili i jakis inny by sie mna zajal to moze bym stracila glowe jestem podatna w sumie, taki mam zj**any charakter :D:D:D Chyba charakterek ;) Jak nie ZT, to moze byc Arkadia, GM, Sadyba, a nawet Marc Pol :classic_cool: Nie ma na co czekać 🖐️

>> płacą wam za to czy jak? Wypierdalaj i nie przeszkadzaj jak próbuje się na randke umówić :classic_cool: