Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria kwiat

mam faceta murzyna

Polecane posty

>> a wy kuzwa nie macie gdzie sobie gadac?!!!! Już obrobiłaś murzyńskiego dyszla? Zassałaś nigeryjski nektar prosto z dystrybutora? Nadziałaś się na czarną lance? :o

ty qrwa jakis niewyzyty jestes masz jakies potrzeby to idz do dziwki a nie tu siedzisz i se reka trzepiesz!!!!!!!!!

O to chodzi, wiec czemu nie chcesz kolezenskiego piwka się napic? Poobgadujemy frajerów z kafe i pośmiejemy się z syna pedała samicy Jesteś idiotą Gogi przeginasz kużwa. Mam w dupie czy mnie lubisz czy nie

Gość o zesz...........
Gogi Bubu-----czy twoja matke przelecialo stado murzynow, ze masz taki uraz do nich???

Gość negraaa
Autorko w jaki sposób jesteś dyskryminowana? Nie piszesz o tym. Jestem w związku z afrykańczykiem 4 miesiące. Na forum niczego dobrago o czarnych nie przeczytałam, nawet Ty niewiele o tym piszesz. Dla mnie kolor skóry nigdy jakoś nie miał większego znaczenia, szanuję wszystkich ludzi, jeśli zasługują na to. Gorzej jest z otoczeniem szczególnie w małych miejscowościach. Niektórzy moi znajomi nie potrafią tego zaakceptować, o obcych nie wspomnę. Czasem usłyszę coś nieprzyjemnego na ulicy, ale zawsze skierowne w jego stronę. Co o mnie się mysli nie wiem. Kiedy jesteśmy razem nie obchodzi mnie reszta świata, ale kiedy jestem sama to nie przestaje o tym mysleć, czy nam sie uda, czy sobie z tym poradzę? Nie zrezygnuje z tej miłości ale wiem, że lekko nie będzie. Ludzie to potrafią zatruć drugiemu życie!

tez sa wizwiska na ulicy to qrwa jest chore ludzie sa pojebani!! wiesz ja widze ze on sie troche tym pprzejmuje i nie wiem co robic

Gość negraaa
Oj przejmuje sie na pewno, tylko mi mówi, że to nic, że to nie boli. A ja go przepraszam za własnych rodaków i jest mi cholernie wstyd.

Gość negraaa
Jesteś młoda, napewno uczysz sie języków, tobie jest łatwiej. Ja stara nie jestem, ale licze nieco więcej wiosen, do języków nigdy nie miałam głowy, poza tym mam tu dobrą pracę. Jakoś czuję, że nie nadaje sie na emigrację. Ale podejrzewam, że zrobie podobnie, bo chcemy byc razem.

Gość negraaa
Moja mama w ogóle nie komentuje, nie rozmawia ze mną, nie bierze tego pod uwagę. Raz mi tylko powiedziała, że nie chce go poznawać.

Gość negraaa
A ja nie wiem jak mam mu powiedzieć, że moja rodzina go nie chce.

moj niestety uslyszal zajebisty komentarz mojej matki o nim ja mam wyjebane na to, wczesniej bylam z mulatem to tez im nie pasowala mial po prostu troszke ciemniejsza karnacje

Gość blbl
hah to głęboki uraz z dzieciństwa u gogu bo murzyni przelecieli wszystkie matki prócz jego!! w sumie to patrzac na niego nie ma sie co dziwic:DDD

Gość negraaa
A ja kocham tą jego czarną skórę i nie wyobrażam sobie już być z kimś innym. To podłe, że ludzie oceniają drugiego człowieka tylko po kolorze skóry, szczególnie Ci, którzy w ogóle z czarnoskórymi nie rozmawiali.

Gość blbl
ogladam gwiazdy przez murzynskie teleskopy

Gość daria kwiet
mozyn wchodzi mi do wanny :classic_cool:

>> Gogi Bubu a ty znowu swoje? Nie, pytam poważnie. Dlaczego nie wyjedziesz, skoro tak ci tutaj źle? Mi jak nie odpowiada towarzystwo, to zmieniam towarzystwo. Wyjedź tam gdzie społeczenstwo akceptuje związek małpy z człowiekiem i będziesz szczęsliwa.

Mnie, jako osobe mieszkajaca za granica, przeraza (tak, przeraza, inaczej tego nie da sie powiedziec) stopien spolecznego przyzwolenia na rasizm w Polsce. W Anglii ludzie o rasistowskich zapatrywaniach (rasisci to najczesciej margines, patologia), nie obnosza sie ze swoimi pogladami, bo grozi to totalnym ostracyzmem towarzyskim, utrata pracy, a nawet w niektorych wypadkach postepowaniem sadowym. W normalych kregach (pomijajac pewne enklawy typu BNP, ktore sa raczej poza marginesem spoleczenstwa), po prostu NIE WYPADA byc rasista. Stopien wyczulenia na jakakolwiek nietolerancje jest tez o wiele wyzszy, niektore sformulowania i wypowiedzi, ktore w Polsce pewnie uznane bylyby za calkiem niewinne, w Anglii \"podpadaja\" pod dyskryminacje rasowa.

Gość kac13
pamiętaj ważne jest tlko abyś dobrze kule zrobila swojemu Panu