Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MojeImieMagdalena

jestes samotnym ojcem córeczki??

Polecane posty

eh...mowie wam... marzy mi sie \"coreczka\" nie chce sama jej urodzic bo raz ze nigdy nie ma sie tej pewnosci ze bedzie dziewczynka a dwa ze pomimo swoich \"zaledwie\" 26 lat wiem ze juz nie chce rodzic mam juz wspanialego synka ktorego mocno kocham ale nie ukrywam ze jak widze coreczki znajomych to bym je wszystkie ....\"zjadla\":) adopcja (narazie ) odpada.. wiec chyba najwspanialsze bylo by poznac takiego mezczyzne ktory sam wychowuje dziecko... pozdrawiam Magdalena ;)

Gość Ferdek
Z jakiego miasta jesteś?

Gość Ja samotnie wychowuje dzieci
Trójke Dwie to moje córeczki-bliźniaczki , wychowuje je samotnie od śmierci swojej żony . Oprócz tego po śmierci swojej siostry , zaopiekowałem się także jej synkiem . Czy jesteś zainteresowana ?

Gość jsidel
podziwiam mezczyzne:) jak sobie radzisz ? No i oczywiscie wspolczuje utraty bliskich os :(

Siłą rzeczy , musiałem wziąc się w garsc . Moja żona i siostra zmarły w tym samym czasie , w wypadku samochodowym . Po śmierci sam musiałem wychowywac córki i postanowiłem za adoptowac swojego siostrzeńca , ponieważ jego biologiczny tatuś , zniknął jeszcze przed jego urodzeniem . Teraz pracuje , dobrze zarabiam i wiem że jeszcze kiedyś w życiu chciałbym się ożenic . Od tamtej tragedii mija 4 lata . Rodzina jest dla mnie wszystkim .

Gość henk1
no,super, powodzenia w Ojcowstwie

na co takie teksty na poczatku \"Mam duży dom , dobrze zarabiam \" nie kazdej kobiecie tylko tym mozna zaimponowac;/ ale to tak na marginesie....;) jsidel----> jak kobitka napisze na kaffe ze sama dzieciaczki wychouje tez piszesz ze ja podziwiasz?? yhy... problem polega na tym iz.... nie moge miec \"bezdzietnego \"faceta... to ze mam syna wogole nie przeszkadza w tym ze np nie ma zainteresowania mezczyzn moja osoba... wiec ja niedoswiadczam przykrych tekstow \"nie chce cie bo masz dziecko\" ale jednak...za kazdym razem to ja musze uciekac bo wiem ze wczesniej czy pozniej zechce sie takiemu miec potomka, mimo iz odrazu zawsze mowie ze niechce miec wiecej dzieci...ale sobie wmawiaja \"pewnie zmieni zdanie\" a jak sie przekonuja ze jednak nie zmienie zdania to konczy sie to rozstaniem ;/ eh... jak tam dzisiejszy wieczor Robaczki?;)