Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskie cisnienie

NISKIE CIŚNIENIE

Polecane posty

Gość niskie cisnienie

Czy ktos z Was jest niskocisnieniowcem ? Jak sie czujecie ? Wczoraj mierzylam mialam 106/52 puls ok.70 Dzis 105/61 puls 52 Czy to juz jest bardzo niskie cisnienie ? Powinno sie je jakos "sztucznie" podwyzszac ? Kawy nie znosze i wcale jej nie pijam, senna tez raczej nie jestem, moze troche hmm slabsza, ale ogolnie dobrze sie czuje. Bede wdzieczna za odpowiedzi :)

Gość normalne ciśnienie
jest od 110, więc Twoje cśnienie jest już niskie, ale nie aż tak. Ja mam poniżej 100 nawet. Ciśnienia się nie podwyższa sztucznie, nie ma takiej potrzeby zwłaszcza, że nie czujesz z tego powodu dyskonfortu.

masz bardzo dobre cisnienie !!! co ty chcesz tu podwyzszac ?? sport uprawiaj samo sie podwyzszy naturalnie :)

Gość renata

Warto kupić sobie Simple moim zdaniem każdy będzie z niego zadowolony. Nic tu się nie psuje, nie nawala, wyniki są szybkie i dokładne.

Gość marekk

Warto zainwestować w Easy Med, zaraz p obadaniu otrzymujemy wynik. Badanie trwa kilka chwila i jest informacja czy wynik jest dobry czy niekoniecznie. Zdecydowanie polecam każdemu, kto musi monitorowa

swoje ciśnienie.

Gość adam
Dnia 7.05.2019 o 14:00, Gość renata napisał:

Warto kupić sobie Simple moim zdaniem każdy będzie z niego zadowolony. Nic tu się nie psuje, nie nawala, wyniki są szybkie i dokładne.

Tez polecam Simple

Gość iii

Ja kupiłem dla rodziców Simple od Sanity i z tego co wiem są zadowoleni z tego jak funkcjonuje, tak więc jak ktoś szuka dobrego ciśnieniomierza to myślę, że możecie zerknąć sobie ten model.

Gość robert

W przypadku osób starszych bardzo dobrze sprawdza się od Sanity ciśnieniomierz Senior – bardzo fajna praktyczna opcja, która ma duży wyświetlacz i będzie można wygodnie zobaczyć wyniki, nie ma problemu z odczytywaniem wskazań więc nie będzie problemu z obsługą.

Gość mmmm

Z mojej strony zdecydowanie mogę polecić od Sanity model SmartCardio. Bardzo dobrze przygotowany, nieduży ciśnieniomierz, który można mieć zawsze pod ręką, więc jak ktoś ma duże problemy z ciśnieniem to na pewno doceni jego ewentualną mobilność.