Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedostepna tymczasowo

nie pamietal o moich urodzinach..

Polecane posty

no wlasnie.. jak go ukarac?

Gość rozowo-zolta
olej jego urodziny

Gość wandoosia
A dowiedział sie w ogóle, ze miałas urodziny ? Ja bym od razu załatwiła sprawę - powiedziałabym, ze było mi przykro, ze zapomniał o moich urodzinach. Jak przyjda jego, to on juz dawno zapomni, ze zapomniał o twoich i będziecie mieć znowu kwasy, bo tym razem on bedzie niezadowolony

Czasem tak bywa- cżłowiek zabiegany, milion spraw na glowie... Ja tak ostatnio zapomniałam o mikołajkach... Może wystarczy porozmawiać?

Gość cosinussss
kup sobie kwiaty i powiedz ze dostalas na ur.o ktorych on nie pamietal.bedzie sie kajal ze zapomnial.moze dodaj jeszcze ze to od kolegow z pracy albo cos w tym stylu.gul mu skoczy;p a POTEM zapomnij o jego:) zolzowate,ale co tam

O kurczę. Rozumiem Cię bardzo dobrze. Wprawdzie mój chłopak nie zapomniał o urodzinach tylko zaspał, ale i tak było mi bardzo przykro. Strzeliłam takiego focha, że wystraszony nagrodził ten nietakt podwójnie :D.

mam dzis.. :) normalnie jestem tu na czarno.. nie da rady zapomniec o jego.. bo tydzin przed trafi codzien ze juz niedlugo ma urodzinki.. ja taka nie jestem, udaje ze mnie to nie obchodzi :/

Gość po pierwsze to

nie odzywac sie do niego? i tak pewnie nic mi nie kupi bo mu kasy zal. jestesmy rok po slubie, razem juz 5 lat

Gość wandoosia
jeszcze dzien sie nie skonczyl, moze ma niespodzianke na wieczor i nie chce popsuc daj na luz i poczekaj spokojnie

Gość po pierwsze to
ile ze sobą jesteście, bo jeśli krótko, można wybaczyć, jeśli długo to już gorzej...

Gość birthday girl
hi ja tez mam dzis urodziny i on tez zapomnial. na dodatek leze sama chora, biore antybiotyki i jest mi smutno :(

nie, ja sie nie stresuje wcale, nie mam zamiaru robic afery, tylko jakos tak.. smutno..

birthday girl.. to wszystkiego naj.. naj.. fajna mamy date.. 12.12.

Gość cosinussss
to tym bardziej walnij nr z kwiatami.albo lepiej poszukaj kwiaciarni z poslancem.zazdrosc go wezmie ze ho. faceci.dla mnie nie ma wytlum.na cos takiego.mogl sobie zapisac w tel.i chociaz zyczenia zlozyc.

Gość po pierwsze to
aha nie doczytałam. Wtakim razie na pewno zaplanował coś na wieczór:) Nie wierzę, żęmożna zapomnieć o urodzinach partnerki jeśli ma się tak długi staż jak Wy.

Gość cosinussss
i wszystkiego naj.:)

pewnie wroci z pracy i zapyta czy jest obiad,, :/ jak zwykle.. znajac go to napewno nie kupi nawet rozy za 5 zl.. ale co tam..

Gość kup sobie jakies kwiaty
i powiedz ze dostalas od znajomych czy cos, nastepnym razem bedzie pamietal, warantuje. U mnie tez tak bylo, pol dnia spedzilismy razem a tu nic, nawet zyczen. Oczywiscie przykro mi bylo strasznie, bo calkowicie zapomnial. Potem spotkalam sie z kumpelami i dostalam od nich kwiaty i prezent i oczywiscie po powrocie do domu on oczy wielkie zrobil i tysiac przeprosin, ale przykro mi i tak bylo.Tym bardziej ze ja mam urodziny dzien po jego imieninach i ciezko troche zapomniec, skoro odemnie zawsze prezent dostaje na imieminy albo upominek jakis Teraz juz zawsze pamieta

Gość birthday girl
dzieki i nawzajem

Gość kup sobie jakies kwiaty
🌻🌻🌻🌻🌻 wszystkiego najlepszego życze:) i cierpliwości do swoich facetów🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

A moze szykuje coś na wieczór? Facet nie pomyśli ze czekasz od rana na zyczenia i teraz gryziesz się ze zapomniał. Możesz dać mu szansę rehabilitacji jakoś dalikatnie sugerujac że dzisiaj taki dzień - jeżeli zapomniał to zdąży jeszcze to naprawić. A możesz też wieczorem poczęstować go tortem i wtedy sam się zorientuje zrobi mu się głupio i powiesz ze ci przykro ze zapomniał. A ode mnie - wszystkiego najlepszego i samych szczęśliwych dni :)

dziekuje wam bardzo.. moze rzeczywiscie wroci i mnie wysciska.. :P

Ale jeżeli nie to koniecznie mu powiedz ze ci przykro, że tak mu na tobie zależy że nawet na głupiego kwiatka się nie wysilił czy szczrere życzenia. Niech sobie nie myśli że to jest w porządku ze ma cię w nosie. Jest ci przykro i masz prawo mu to powiedzieć.

Gość taka jedna szra myszka87
hej, nie smuc się... ja zyczę ci wszystkiego co njalepsze, zdrówka, radości, 0 zmutków dobrej rzyjazni, miłości, wiary w lepsze jutro, wszytkiego dobrego