Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicikici.

Portugalia lub Kreta

Polecane posty

Gość kicikici.

witam, słyszeliście o tym, że biuro alfastar wprowadziło do swojej oferty nowe kierunki? Właśnie dziś przeglądałam oferty biur na lato 2009 i zobaczyłam. Do tego niezłe rabaty mają, nawet do 30 % . Jeszcze przed końcem roku musze się zdecydowac konkretnie gdzie chce poleciec, ale prawdopodobnie wybiorę Portugalię bo już w tamtym roku moja koleżanka opowiadała mi o swojej wyprawie erazmusowej do Portugalii. Zadowolona była bardzo z pobytu w Portugalii, świetne zdjęcia i w ogóle miłe wspomnienia. Mi też już od dawna chodzi po głowie taka wycieczka do Portugalii, niby nie jest daleko a piękne miejsca można zobaczyć. A jeszcze teraz jak są takie promocje to warto skorzystać. Był ktoś może z Was? Jesli tak to piszcie jak było. pozdrawiam

bylam w listopadzie, jest ladnie, ale dla turystow dosc drogo, trzeba wiedziec gdze kupowac i sie stolowac,polecam Algarve oczywiscie, klimat niczego sobie,mam pare fotek, moge wyslac ci na maila, no i adres bardzo taniego hotelu, tez moge na maila :)

Gość myszkamiki_26
Ja dziś wybieram sie po pracy do biura alfastar i jak bede wiedzieć coś więcej to napisze. Bo tez jestem zainteresowana Portugalią.

Gość Typik
mnie cieszy, ze alfa star trzyma ceny ladnie, a nawet teraz znizkami kusi - ja w sumie i tak bylem przkonany zeby znowu do egiptu leceiec, ale jak daja taniej, to ja sie tylko ciesze ;) . dalem za to namowic sie na marsa el alam - ciekawe jak to bedzie. byle spokojny lot i pogoda ;) .

Gość kawoszka mała
ooooo marsa el alam - chciałabym tam się wybrac, poodbno świetne miejsce dla tych, którzy lubią nurkowac. Ja się zaraziłam nurkowaniem od mojego chłopaka. Ile zapłaciliście za tę wycieczke w alfie?