Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiecinka24

po rance on zamilkł na wieczonsc

Polecane posty

Gość kobiecinka24
:)no wlasnie nie mam do niego telefonu i wogole sie do niego nie odzywalam i nie odezwe sie,chyba:) kolezanka umowila mnie z nim w ciemno,jakis kolega jej faceta,no i sie fajny okazal,tylko ze ja nie mam jego telefonu,a on moj ma i nic nie pisze,ma tez moj email,wiec jesli telefon zgubil to moze napisac na maila

Gość de la rivaa
wiem rozumiem cie , bo ta sytuacja jest dla ciebie bardzo zagadkowa , chcialabys znac sedno sprawy , wiem wiem , znam to doskonale , masz wielki "?" bo niewiesz co jest powodem jego milczenia kochana ,, dzis raczej sie nieodzywaj pierwsza, poczekaj do jutra, oby było tak jak mówie -ze on cie sprawdza ale sie odezwie" jak sie odezwie to napiszesz tu w tym temacie ok???? a ja trzymam kciuki za to , oby sie facet ten odezwał !!!!

Gość kobiecinka24
NAPISAL NA MAILA!!!!!!! :):):)

Gość kobiecinka24
Dziekuje de la rivaa jestes kochana :) Mailas podobną sytuacje kiedys moze? musze teraz uciekac ale bede pozniej,pappa kobiecinka :)

Gość de la rivaa
kobiecinka24--> kurcze , czyli nie masz jego numeru?? , a jakbys poprosiła ta kolezanke zeby skołowała znowu jego numer ..? i jak cos to jutro mu cos napisz -bo ja bym tak zrobiła -bo chcialabym wiedziec na czym stoje.. chciałabym ci pomóc w tym ale nie ma takiej mozliwosci

Gość de la rivaa
napisał , to super GIT MAJONEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesze sie , super , powodzenia i szczęścia , papa :):):)