Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa....18

Jestem prostytutką

Polecane posty

Gość anonimowa....18

Nie miałam wyboru. Mialam 15 lat gdy to sie zaczeło. Mój dom to była typowa patologia, matka i ojciec wciąż pijani, nienawidze ich.. Mój mały brat i ja nie mieliśmy nawet co jeść czasami, nie mialam za co kupić podręczników. Moi... "rodzice"... olewali wszystko, rachunki, opłaty, wszystko... Byle tylko starczyło na wódę . Chciałam zrezygnować ze szkoły i zacząć jakąś pracę, ale doszło do mnie że to bez sensu, że muszę skonczyć szkołę. Najpierw roznosiłam ulotki, ale dostwałam góra 100 zł na miesiąc, czyli nic. Pierwszy raz namowila mnie koleżanka. Wspominam to nawet dobrze, tzn facet był delikatny, bardzo miły, dbał o mnie cały wieczór. Dostałam wtedy 300 zł - pewnie ze wzgledu na moją cnotę i dla mnie to było wybawienie. Kupilam jedzenie dla mnie i brata, oddałam częśc długów. A potem poszło... Nie myslccie że jestem jakąś luksusowa dziwką która dorobila się mieszaknia, co to to nie. Robilam to z róznymi typami, ale staralam się jak najrzadziej spotykac, tylko wtedy gdy juz naprawde przycisnęło z brakiem pieniędzy. Dziś mam prawie 18 lat, nienawidzę tego co robię, chcę z tym skonczyc, nienawidzę rodzicow za to co zrobili, że to przez nich stalo sie to. Ja bylam dzieckiem własciwie. Bylam dzieckiem i byłam ciągle głodna. Wiecie jakie to uczucie? Wciąż burczy w brzuchu, w szkole wszyscy mają drugie dania, młodszy brat płacze z głodu? Oni powinni byli sie mną opiekować. Nie zrobili tego. Teraz planuję spotykac się częściej, moze uzbieram pieniadze, chcialabym coś wynająć, zabrać brata (teraz ma 8 lat), moze pojsc na studia. Moze mi sie uda, chociaz brzydzę się sobą... Tak tylko chcialam sie wygadać.

Gość bez problemu
wzruszyla mnie twoja historia:Dkazda dziwka twierdzi ze nie miala wyboru!!!ale nie koncz z tym teraz !swieta ida daj jeszcze ludzia....troche radosci:P

Gość gergeer
bez problemu - jestes stukniety. Obejrzyj sobie film np. Lilja 4-ever, oparty na faktach to sam zobaczysz że czasami nie ma wyboru.

Gość a moze to prowokacja
a gdzie teraz mieszkasz? chodzisz do szkoły? masz chłopaka? skoro jestescie w takiej sytuacji to pewnie intwresuje sie wami opieka społeczna, co oni na to? macie jakis zasiłek?

Gość bez problemu
jak to nie miala wyboru?zawsze jest jakis wybor! sama pochodzi z patologicznej rodziny a co chce zapewnic swojemu bratu czy przyszlym dziecia?matka kurwa?to nie jest patologia?!

Gość anonimowa....18
Nie interesuje sie nami nikt, nie wiem skąd ten pomysł że kazdą ubogą lub pijacką rodziną interesuje się ktoś z opieki. :O Zasiłek ma tylko ojciec, ale wydają wszystko z matką na chlanie. Mieszkam wciąz z nimi. I tak nie skonczylam jeszcze 18 lat. Planuje to zmienic jak bede pełnoletnia i zabrać brata z tego smrodu... o ile mi go dadzą, a mam nadzieję że dadzą. Nie mam chłopaka i nigdy nie miałam. Nikt mnie nigdy nie kochał. Wprawdzie jeden facet spotkał się ze mną parę razy i nawet dał mi kwiaty, ale nie sądzę że to była milosc.

Gość gergeer
"jak to nie miala wyboru?zawsze jest jakis wybor!" Nie masz pojęcia jak się mylisz. W filmie o którym pisałam - A JEST NA FAKTACH - 16 letnią dziewczynę matka zostawiła w mieszkaniu bez pieniędzy i wyjechała do USA z gachem. Gdy dziewczyna poszła po pomoc do ciotki - ta jej powiedziala "rozkladaj nogi za kasę". I co miala robic, mozesz mi powiedzieć? OCzywiscie - nzlaeźć uczciwą pracę, ale kto miałby zatrudnić 16-latke??? Sorry, ale głupia/głupi jestes jesli sądzisz że zawseze jest wybor.

przecież nie dadzą Ci dziecka tylko dlatego ze masz 18 lat nie masz pracy wykształcenia...to nie jest proste,ale są instytucje które pomagają takim osobom jak Ty

Gość borborra
szczerze Ci wspolczuje. czym chcesz sie zajac po tym jak skonczysz to?

Gość bez problemu
wiesz wyboru nie maja kobiety wywozone i zmuszane do prostytucji!!!wiesz ile jest takich ludzi jak autorka?a jednak nie kazdy rozklada nogi za pieniadze?wolalbym siedziec w domu dziecka czy zebrac pod mostem niz robic cos takiego!!!i nie pierdol ze nikt nie pomogl by niepelnoletnim dzicia w takiej sytuacji?moim zdaniem puszczanie sie bylo najprostrzym wyjsciem dla autorki!

Gość taka owaka2008
pewnie że prowokacja. w wieku 18 lat powinnaś być w szkole średniej. skoro brakuje pieniędzy na jedzenie to też na uczymanie domu. a gdzie podręczniki i ubranie jako takie do szkoły? piszesz ladnie i masz dostęp do komputera z ktorym dajesz sobie dobrze radę. w rodzinie patologicznej nie ma takiej możliwości.

Gość dzelllllunia
odezwij sie do mnie na gg 6627841 ok ja mam podobnie

Gość gergeer
"wolalbym siedziec w domu dziecka czy zebrac pod mostem niz robic cos takiego" ŻADNE dziecko nie chce być bez rodziców. ŻADNE! Nawet to, które ma najgorszych rodzicó na świecie. Nie wiedziałeś o tym? Żadne dziecko dobrowolnie nie pójdzie do domu dziecka. Poza tym chyba myslisz kategoriami osoby dorosłej... 15-latka to dziecko. Masa dzieci a nawet nastolatków jest molestowana i nikogo o tym nie mówią, a gdy dorosną zastanawiają się dlaczego wtedy nie zareagowali. Umysł dziecka działa inaczej. Jest zastraszone i nigdzie nie zgłosi swoich bliskich. Głupi jestes i tyle.

Gość abababa
STRASZNE...WSPÓŁCZUJE CI SZCZERZE..NIE MASZ ŻADNEJ RODZINY KTÓRA MOGŁA BY CI POMÓC????????NIE MA ŻADNEJ FUNDACJI KTÓRA ZAJMUJE SIĘ "TAKIMI SPRAWAMI"????LUDZIE,JEŻELI TO CO PISZE TA DZIEWCZYNA TO PRAWDA TO POWINNIŚMY JEJ WSPÓŁCZUĆ A NIE TRAKTOWAĆ W TEN SPOSÓB..

Gość anonimowa....18
"w wieku 18 lat powinnaś być w szkole średniej" Jestem w szkole średniej, czy gdzieś napisałam że nie? "skoro brakuje pieniędzy na jedzenie to też na uczymanie domu. a gdzie podręczniki i ubranie jako takie do szkoły" Nie rozumiem tego. Właśnie dlatego zarabiam. "piszesz ladnie i masz dostęp do komputera z ktorym dajesz sobie dobrze radę" Jestem w kafejce. Często wychodzę, bo nie lubię siedzieć w domu. Na korzystanie z kafejki mnie stać. Radzę sobie? No radzę, bo jestem w internecie często. "NIE MASZ ŻADNEJ RODZINY KTÓRA MOGŁA BY CI POMÓC" jest tylko brat mojej mamy, ale on jest takim samym pijakiem. Miałam jeszcze babcię, była dla mnie bardzo dobra, ale zmarła gdy miałam 11 lat.

Gość a skoro bieda w domu aż piszcz
y to skąd masz neta? za to też się płaci??

Gość napewno prowokacja
w takich patologicznych rodzinach nie ma internetu w domu, a pozatym to napewno masz jakąs rodzine oprocz rodzicow i wtedy rodzina mogłaby sie toba zaopiekowac lub pomoc tobie finansowo.

Gość bez problemu
moze jestem dziwna ale wolalabym isc do domu dziecka niz robic cos tkiego!nie potepiam jej ale nie ptrafie zrzumiec,przeciez to wyjdzie na jaw! jaki przyklad daje mlodszemu bratu?na jakiego on czlowieka wyrosnie?rodzice pija,siostra prppstytutka?poszla po najmniejszej linii oporu i taka jest prawda!

bez problemu... chyba nigdy nie byłaś w domu dziecka... przejdź sie kiedyś, poczytaj o tym i o dzieciach z patologicznych rodzin. Najmniejsza linia oporu bo ma czas na nauke i może dorobić trochę grosza żeby zapewnić bratu pożywienie. Ona tego nie robi zeby sobie kupować bizuterię. Skończy szkołę, może uda sie znaleźć normalną pracę. dobrze ze nie olala szkoły.

Gość do bez problemu
jestem zalosnym zimny smieciem. jak tak nie mozna miec serca. Mnie sie plakac zachcialo jak przeczytalam to co ta biedaczka napisala. Az mnie zal za gardlo scislal...

Gość dajesz dupy bo to
lubisz i nie picuj mi tu farmazonów. Na studiach miałem w grupie takie co dawały za pieniądze i siedziały w Merkurym, oraz takie co zasuwały przy myciu okien i bawieniu dzieci w wakacje.

Gość do bez problemu
wiec mloda moim zdjniem (zaraz mnie zliczuja) znajdz sobbie kolezanke i robcie TO razem byscie byly bezpieczne. Znasz zycie. Wynajmi sobie mieszkanie i dasz rade. kawalerka wynajecie ok.1000zl plus oplaty. przyjmujac klientow np. dwa dni z rzedu co tydzien dacie rade. Kup dwa telefony (z czasem bedziesz miec $) i dzialaj. UCZ sie! To Ci e z tego wyrwie i miej ambicje! jestes silna to widac. ja podziwiam twardosc Twojego charakteru. NIKOMU nie przyznawaj sie co robisz by sie nie ciaglo to za Toba. Dasz rade!

Gość napewno prowokacja
a co na to twoje kolezanki? nie boisz sie ze ktos sie dowie? ze twoim klijentem moze byc ktos kto cie zna i wtedy kazdy sie dowie?

Gość chce pomoc
..jak nic.. studiuje resocjalizacje . mam praktyki w osrodku w warszawie dla dziewczat w podobnej syt. jak autorka. Autorko, jesli jestes, dokoncz zdania, tylko szybko, wpisuj swoja pierwsza mysl 1. moje dziecinstwo.. 2. najbardziej lubie.. 3.najbardziej boje sie.. 4.jestem...

Gość do bez problemu
kurwa ludzie.... pojebalo was? sa takuie sytuacje... jak mozecie ją jeszcze dołować...