Gość ZuRo Napisano Grudzień 12, 2008 Wiem,że już jest mnóstwo topików na ten temat,ale chciałabym opisać swój przypadek. Biorę tabletki (Yasminelle) od ok. 2 lat. Często jeszcze przed baraniem tabletek zdarzały mi się nocne silne skurcze w łydce,ale jakoś dziwnym trafem od ok. roku zdażyło mi się to może z raz. Ogólnie mam słabe żyły i problem \"zimnych\" dłoni i stóp. Mam od ok. 5 lat jak nie dłużej sporego \"pajaka\" pod jednym z kolan. Jakieś 2 tyg. temu poczułam dziwny ból w lewym udzie. Moze nie ból tylko uczucie - ja to nazywam ze mnie \"drze\" noga. Wczesniej bywało,ze bolało mnie tak czasami na zmianę pogody. Ale teraz było inaczej...bo czułam to uczucie prawie non stop. Między czasie dostałam okresu i ból ustąpił. Teraz (minęło jakieś 5 dni) czuje piekąco-kujący \"podłużny\" ból w tym udzie. Tak jakby mnie ktoś ciągnął za żyłę. Nie wiem co robić: czy iśc na USG żył cz najpierw do specjalisty angiologa? Może spotkało was coś bardzo podobnego. Proszę o radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach