Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Wszyscy mnie olewają

Polecane posty

Moje jedyne dwie koleżanki mają mnie w d**** i w szkole nie zwracają na mnie uwagi i gdzieś razem latają. Nikt do mnie nie pisze na gg. Nie mam się z kim spotykac popołudniami, nie mam ani jednej przyjaciółki, nie mówiąc już o znajomych. Jestem kompletnym zerem. Przegrałam życie :O

Gość pani_ania
:):):):) A ja Tobie te uśmiechy przesyłam... Widzisz - już nie jesteś sama...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
a ile masz lat?

Gość dziubulek to przerwa
sprawdzone & potwierdzone przez IP

Gość jaja se robisz/
?!

Gość pewnie ze to ona

Gość jpg.connow
co ty sie przejmujesz ja mam 16lat ;) mam co prawda dobra przyjaciolke i kolezanki,ale nawet nie mam na nich czasu..jestem typem samotnika ,lubie marzyć,spać:P,jeśc coś tam sama sobie pichcić;P tańczyc ,ćwiczyc mięśnie brzucha :D musze sie uczyc;/ i to wszystko pochłania mi cały czas.. :) nie przejmuj sie.. olej je to najlepsza rada ! musisz wiedziec kto jest ciebie wart nie pozwalaj sobie na takie zachowanie;/ co te szczyniary sobie myślą? :| nie cierpie takich osob,jak mi tak robiły to je tak olałam,ze do tej pory mnie probuja wyciągnac gdzies,a ja stale sie upieram,ze mam lepsze rzeczy do roboty... kolezanki to nie wszystko;) a teraz idz i ogladaj Titanica!!!! :) :*

No ale przynajmniej kogoś masz, możesz gdzieś z kimś wyjść jeśli chcesz, a czas spędzasz sama z wyboru. Mnie wszyscy mają gdzieś :O

Gość mają cię gdzieś
bo jestes denna, brzydka i wampiryczna - nic nie dajesz z siebie tylko chcesz sie do kogos przykleić i czerpać z niego energię, ludzie przy tobie traca dobry nastrój więc cię unikają :)

Gość jpg.connow
nie ! tez z poczatku mnie olewali.. ale naprawde nie nalezalam do ładnych i atrakcyjnych dziewczyn.. dopiero jak powiedzialam sobie "czas na zmiany" zaczelam o siebie bardzo dbac,zrobila sie ze mnie ładna dziewczyna,ktora kazdy chłopak chcial miec,kolezanki mialy ochpte ze mna przebywac,zeby mnie wykorzystywac do podrywow i doradzania im gdzie sie udac do kosmetyczki,co uzywac do cery,zeby wyglądała ładnie itd. i dopiero teraz zaczeli sie mna interesowac,a wtedy to mnie tak samo olewali.. ;) musisz sie wziac za siebie! i nie poddawaj sie! nie rob z siebie sieroty.. powtarzam koleżanki są gówno warte ,nie ufaj im,najlepiej zadawaj sie z chłopakami oni ci prawde beda mowic,i bede sie z toba z miła checia spotykac.. ;)

Ale z chłopakami też nie mogę o wszystkim pogadać. Wystarczyłaby mi jedna jedyna prawdziwa przyjaciółka. Wtedy mogłabym się na innych wypiąć...