Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plaJster

który orgazm intensywniejszy?

Polecane posty

Gość plaJster

pochwowy czy łechtaczkowy ? tak się zastanawiam bo ja miałam na razie łechtaczkowy... czy ten pochwowy się mocniej odczuwa ? i pytanko jak się masturbujecie to orgazm jest mniej intensywny od tego co robią wam wasi panowie?

Gość plaJster
ej tylko jedna osoba się wypowie ? chciałabym wiedzieć ...:)

Gość jajajajajajaja
ja osobiście wolę łechtaczkowy. Pochwowe miewam bardzo rzadko.

Gość monisss088
Pochwowy występuje rzadziej, łechtaczkowy mam za każdym razem :P i jest lżejszy, w momencie dochodzenia jest cudoownie i szybko, a pochowy to aż czasem jest za silny, no ale też go uwielbiam, tym bardziej, że tylko z obecnym facetem go osiągam ;) :P

Gość lakakak
pochwowy jest lepszy bo z kims a lechtaczkowy moge sobie sama zrobic heehh ale pochwowowy mam tez tylko z terazniejszym facetem ktory jest 18lat ode mnie starszy ale w lozku jest niesamowity a wczesniej bylam w zwiazku 7letnim i ani razu nie mialam nie wiedzialam co to jest ale teraz wiem jest lepszy pochwowy rzecz jasna

Gość jaki tam facet
nie jestem kobieta ,ale wydaje mi sie że intensywność orgazmu u kobiety nie zalezy w jaki sposob ona go osiąga ,ale od zaangażowania uczuciowego do partnera.

nie wiem, nie szufladkuje tego, nawet nie mysle nad tym, po co ? skoro oba sa zayebiste ;)

Gość coś
wolę pochwowy