Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sponsor real

chce zostac sponsorem tylko powazne oferty

Polecane posty

Gość ojojojuuuuuu
ja nie mam gg,bo mam komputer jabłko i w nim jest tylko massanger

Gość ojojojuuuuuu
czyli ja nie moge być,chetnie tam sie przeniose

Gość sponsor real
a ja znowuz nie mam messengera bo mi dzieciak wszystko pokasowal i nie mam programow co maja funkcje widows ale jak to bys sie chciala przprowadzic bylabys w stanie czy masz dziecko i czy jestes zamezna

Gość ojojojuuuuuu
ja rozwodka jestem,jestem wolna,dzieci nie mam

Gość sponsor real
skoro bylabys w stanie sie przeprowadzic to dobrze w porzadku mam znajomego w mieszkaniach takze sprawy bylyby zalotwione za jakis miesiac jabys chciala moglbym przyjechac po twoje rzeczy i ci pomoc

Gość ojojojuuuuuu
tylko problem jest taki,że tu w warszawie mam duży dom i przyzwyczaiłam się do duzej powierzchni i czy ty byłbys w stanie mi wynając np apartament w rzeszowie nie jakąs klitke 50m,mam też auto,to na benzyne trzeba by było mi dac

Gość bez problemu
no ok nie 10 to doastane chociaz 5 zlotych za pokazanie golej pupy?:D no prosze!:P

Gość ojojojuuuuuu
auto mam i to duże,sporo pali,rozumiem ,że opłacił bys mi auto oc ac i benzyne,mam jeepa liberty

Gość ojojojuuuuuu
teraz jestem bez pieniędzy bo tak mi sie jakoś popaprało

Gość sponsor real
bez problemu jak pojdziesz ze mna na picce dam ci stowe aco do tojej propozycji to musze sie popytac jakie te mieszkania czy ty chcialabys pracowac ?jak tak to napisz jeakie masz wyksztalcenie to moglbym pomoc

Gość do ojojojuu
myślę,że sobie niezłe jaja robisz i wszystko co możesz żeby odprawić show na tym topiku,najpierw Ci nawet 500 zł pasiło a teraz prosze jakie wymagania!!! a oprócz tego podejrzana sprawa,że gg nie masz ,hmm ja w Ciebie nie wierzę!!!

Gość sponsor real
ojojoj porzadne auto masz lepsze niz moje ja mam oktawie tak z tym nie bedzie problemu tzn z oplaceniem oc jezeli nie uciekniesz mi

Gość ojojojuuuuuu
500zł mi pasuje,ale skoro mieszkam w warszawie w domu to chyba chce godnie mieszkać i w innym mieści co w tym złego,skoro sponsor da mi na waciki,kosmetki,ubrania,auto,mieszkanie to wystarczy mi te 500zł na fryzjera,solarrium jest ok,a czy chce pracowac no raczej sama nie wiem ,jedno co chce to odpocząc

Gość sponsor real
ja tez mysle ze to byloby za piekne zeby bylo prawdziwe coz no jak widzicie mozna sie ze mna dogadac naprawde nie jestem taki zly

Gość ojojojuuuuuu
a bo byłam z takim jednym frajerem bo inaczej nazwać go nie moge długów mi narobił i auto mu zabrałam,może je sprzedam za jakis czas ,narazie sa małe problemy z tym samochodem bo ciągle trzeba coś w nim robić kosztowny samochód nie stac mnie na niego,może ladny,robi wrazenie,ale co z tego jak sie sypie co chwile coś

Gość ojojojuuuuuu
zastanów się chwilke tyko czy będzie cie na to wszystko stac,bo masz przeciez rodzine,aby nie było tak że ja tam wparuje a się rozczaruje

Gość sponsor real
ocywiscie napewno odpoczniesz tak jak pisalem oplacam mieszkanie ubrania kosmetyki studia moge zalatwic prace oplace auto i dam te 5 stow na wlasne zachcianki do mieszkania tez kupie jedzenie itd

Gość ojojojuuuuuu
dobrze to taka oferta mi w tej sytuacji odpowiada,ja na szkołe za stara jestem już,coś skonczyłam także z tym jest ok,a czy twoja rodzina na tym nie ucierpi zabardzo

Gość ojojojuuuuuu
ile razy chciałbyś się w tyg spotykać jak to miałoby wyglądać

Gość sponsor real
jestem rozwiedzony oferuje luzna znajomosc mam doroslego syna a moja byla zona spotyka sie z innym wiec nie mam z tym broblemow nie musze sie ukrywac

Gość sponsor real
raz lub 2 w tygodniu no i w weekendy moglibymy pojsc do klubu lub gdzie bysmy chcieli i bys musiala chodzic ze mna na te impery z pracy ewentualnie jabys czegos potrzebwala lub chciala wyjsc z wlasnej inicjatywy to zalezy rowniez od ciebie ja nie chce niewolnicy wiec sie nie musisz obawiac

Gość ojojojuuuuuu
aha to ty wolny jesteś,to może jest szansa na coś więcej niż tylko sponsoring,ja chciałabm kiedyś dziecko a jeszcze troche i mój czas biologiczny się kończy bo nie mam potomstwa

Gość ojojojuuuuuu
najgorsze jest to,że ja jestem kochliwa i co wtedy będzie jak się w tobie zakocham

Gość sponsor real
masz do mnie maila ide teraz spac wiec zostaw wiadomosc tu albo wlasnie na poczcie zastanow sie jak bedzies chetna to napisz mi sie podobasz a szczegoly uzgodnimy jeszcze odpowiada ci to

Gość sponsor real
poczekaj jednak nie ide jeszcze spac

Gość ojojojuuuuuu
ja jeszcze jestem

Gość hehea
Te, sponsor!:D a nie widzisz jakie tu ojojojouuu jaja sobie z cie bie robi?:D:D:D

Gość sponsor real
ty mi sie rowniez podobasz nie wiem jaja jestes z charakteru ja tez chcialbym sie zakochac chcialbym rozpaczac kolejny etap zyciowy jak chcialabys dziecko no nie wiem mam juz syna i chyba jestem troche za stary ale jakbym sie zakochal to kto wie na dziecko tez mnie chyab stac :)

Gość sponsor real
hehea czuje ze ona mowi powaznie i jestem szczesliwy taka mam przynajmniej nadzieje