Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sponsor real

chce zostac sponsorem tylko powazne oferty

Polecane posty

Gość ojojojuuuuuu
ja chyba chcialabym kiedyś dziecko,a jaka jestem chyba normalna fajna dziewczyna,wesoła

Gość do ojojojuu
no ja Was dalej czytam i juz juz mnie ojojoju czy jak jej tam zaczęła przekonywać do siebie,no ale teraz to zaś boom,ciekawe czyja fotkę posłała autorowi,mogę nie mieć racji,ale to wszystko wyglada na grubymi nićmi szyte!!!Ale fajnie się Was czyta ,a autor choć może powinno się być zbulwersowanym,to fajnym gosciem się jednak zdaje:)

Gość ojojojuuuuuu
zaraz spać ide bo już oczka mi się zamykaja,ale jak jutro tu wejdziesz to popiszemy wieczorkiem,odswierz jutro ten post

Gość sponsor real
do mojej przedmowczyni dziekuje ci z komplement mowilem ze nie jestem taki zly ja tez jestem wesoly lubie sie pobawic poszalec czasem posiedziec w domu pojechac gdzies pozwiedzac jak sie nam naprawde uda to bylbym wnieboziety i jednoczesnie zaszokowany weszlem tu przypadkiem z nudow nie sadzilem ze ktos odpisze a jednak

Gość sponsor real
oczywiscie bede milych snow i mysl o mnie bo ja na pewno bede czekal

Gość ojojojuuuuuu
dobrze wobec tego jutro się pojawie na tym forum,mam nadzieję że też będziesz,pozdrawiam i miłej nocki życzę

Gość do ojojojuu
do sponsora-no to powodzonka życzę i fajnej babeczki na przyszłość,trzymam kciuki:)

Gość sponsor real
dziekuje wszystkim co we mnie wierza cisze sie ze naprawde sie ciesze jeszcze to do mnie nie dociera mam nadzieje ze wyjdzie buziaki wszystkim co nam dobrze zycza

Gość sponsor real
ja juz jestem odswieze o 23..15 jak jestes musze jeszcze napisac cos ale bede przy komputerze

Gość Luśka z W.
Znaczy znalazłeś chętną do bycia utrzymanką za 500 zł??? Nie wierzę :D

Gość ojojojuuuuuu
jestem jestem

Gość sponsor real
jestem stracilem rachube czasu przepraszam a prosze cie przeczytaj posty bo zadna przy zdrowych zmyslach nie poszlaby za 500zl

Gość sponsor real
oj chyba sie spoznilem ojojojo poczekam jeszcze przepraszam bardzo wiem ze to nieladnie ale chyba sie nie obrazilas

Gość ojojojuuuuuu
tzn?? ja jestem zdecydowana,bo skoro opłacisz mi wszystko to mi te 500zł wystarczy

Gość sponsor real
a moze chcialaby zebysmy razem zamieszkali tak na probe co o tym sadzisz dam ci wiecej pieniedzy wtedy moze by sie nam udalo

Gość ojojojuuuuuu
a te ,które piszą,że 500 to zbyt mało to są pazerne,mi wystarcza

Gość ojojojuuuuuu
a duze masz mieszkanie

Gość sponsor real
nie ma duzego bo mieszkam sam i rzadko jestem w domu ale jak jestes zdecydowana mogesprzedac i wybierzemy jakies tzn ty wybierzesz bo mi wszystko jedno tylko nie wiem czy zaczac cos dzialac teraz te swieta to wiesz jak jest mam kolege w nieruchomosciach to by po nowym roku szybko poszko

Gość sponsor real
szybko by poszlo mialem na mysli

Gość ojojojuuuuuu
tylko,że teraz jest kryzys gospodarczy i trudno jest sprzedać mieszkanie,takie czasy nastały,ja mam dom 350m więc jest duży co prawda mieszkam z rodzicami ale całą góre mam dla siebie,dlatego przyzwyczaiłam się do luksusu wielkości

Gość sponsor real
to nie bede sprzedawal a kupie jakies nie wiem jak stoi sprawa z tymi mieszkaniami ale pewnie ceny spady tak by mi bylo na reke o pieniadze nie musisz sie martiw ja jestem prawnikiem mam kancelarie i jestem wlascicielem dyskoteki w rzeszowie nie bede mowil jakiej to bedziemy balowac przy mnie bedziesz jak krolowa nie musisz sie obawiac jestem dojrzalym facetem i twardo stapam po ziemi jezeli chodzi o budzet

Gość ojojojuuuuuu
aha czyli masz swoja kancelarię,to musisz być inteligentny facet,często macie spotkanie biznesowe na które chciałbyś mnie zabierać,a dyskoteka no też fajna sprawa,czasem można się nieźle pobawić

Gość sponsor real
glupi to nie jestem ta dyskoteke prowadze razem ze znajomym nie jest cala moja ale to takie przyjemne zajecie jest bo wszystko wykonuja innui a my tylko konntrolujemy taka ucieczka od pracy ale fajny klub tylko trzeba remont zrobic bo mlodziez niszczy wszystko ale pewnie ze poszlaejemy czemu nie potrzebna jest po protstu kobieca reka a kolega wdowiec stracil zone 2 lata temu jakis wystroj zrobic generalny inny troche bo siostra to mowi ze jakos zimny ten lokal jest ale to takie odkladanie moze ty bys cos pozmieniala bo z tego co widze masz gust

Gość sponsor real
a te spotkania to takie oficjalki zakonczenie jakies sprawy czasem delegacje glupio tak samemu sie pokazywac bo ciagle uszczypliwe uwagi itd

Gość ojojojuuuuuu
na fotce w tle było moje mieszkanko sama je urządziłam,więc jakiś gust pewnie mam,kiedyś malowałam sama ,mam w domu jakies obrazy ,ale to głównie były kwiaty,z nudów malowałam,odprężało mnie to,a opisz mi siebie jakiego wzrostu jesteś bo ja mam więcej jak 1,70 i wazze 50kg

Gość sponsor real
tak sobie piszemy a nawet nie wiem jak masz na imie z tej strony robert

Gość ojojojuuuuuu
mówią na mnie misia,ale na imie mam monia

Gość sponsor real
1.83 waze 85 jakos tak nie waze sie :) wlosy czarne ale skora wrazliwa na basen to ciezko musze w cieniu byc bo zaraz sie oplalam na czerwono:)oczy niebiesko zielone cos takiego jutro wysle ci zdjecie jak chcesz moze sie nie przestraszysz taka mam nadzieje:P

Gość sponsor real
misia a moze spotkalibysmy sie moglbym przyjechac do ciebie jak wolisz anonimowo lub oficjalnie zobaczylabys mnie porozmawialibysmy zobaczylibysmy czy sie dogadamy

Gość ojojojuuuuuu
chętnie zobacze fotke