Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sponsor real

chce zostac sponsorem tylko powazne oferty

Polecane posty

Gość sponsor real

tak jak jest w tytule oferuje sponsoring dziewczynie wiek 19-25 z rzeszowa i okolic oferuje wynajem mieszkania ja bede je oplacac ty mieszkac tylko powazne oferty

Gość Monique Ce.
A jakies kieszonkowe? Ile? Ile spotkan?

Gość sponsor real
ponawiam prosbe jest tu jakas chetna?

Gość spi
Może poszukaj na jakimś ehem...randkowym portalu? :O

Gość sponsor real
kieszonkowe jak najbardziej ale do 500zl zakupy na ubrania i kobiece kosmetyki ja za wzystko zapace za wyjscia rowniez

jakieś mało konkretne to ogłoszenie.... powinieneś podać ile masz lat, jaka częstotliwość spotkań i dokładnie określić "zakres obowiązków", widać jakiś amator :P

Gość sponsor real
ja poszukuje normalnej dziewczyny dlatego tu jestem nie jestem jakims zboczencem mam 42 lata ale nie jestem lysy pare siwych wloskow jest ale z tym tez mozna cos zrobic:)

Gość spi
Pewnie żonę masz, co? Dzieci?

Gość sponsor real
konkrty mozemy omowic ale mysle ze nie tutaj moze na gg na poczatek a potem zobaczymy

Gość ojojojuuuuuu
a ja moge mam 39lat,ale każdy mi mówi,że na 26 wyglądam,byłam modelką,jest jakaś szansa,zależy mi na kieszonkowym,lubie kosmetyki,dbam o siebie

żałosny samiec z kryzysem - powiadasz, że jesteś normalny i szukasz normalnej na cafe??.... dobre.... :D:D:D

Gość sponsor real
jestem rozwodnikiem a dziecko mam 1 mial miesiac temu 18 tak jezeli ktoras jest zainteresowana tak pisac to porozmawiamy na gg

Gość sponsor real
jezeli ci nie pasuje to tu nie zagladaj a gdzie mam szukac na czacie z sex kamera ?widzialem tam wczeniejsza wypowiedz jakiejs dziewczyny wiek nie ma takiego znaczenia tylko aby dziewczyna dobrze sie prezentowala

Ja bym wolala mecenasa sztuki. Coby mi oplacal mieszkanie, dawal na kosmetyki :P (ale nie 500zl, prosze Cie, co to - na waciki?), na farbki... plotna... Wzamian jakies jedno dzielo miesiecznie moglby wziac. Albo nawet dwa :P Jestes zainteresowany? :P

00:29 [zgłoś do usunięcia] sponsor real jezeli ci nie pasuje to tu nie zagladaj a gdzie mam szukac na czacie z sex kamera ?widzialem tam wczeniejsza wypowiedz jakiejs dziewczyny wiek nie ma takiego znaczenia tylko aby dziewczyna dobrze sie prezentowala Ja Ci namaluje taka, ktora sie bedzie dobrze prezentowala :P

Gość ojojojuuuuuu
ja jestem ciekawa więc moge przesłać ci fotke na maila,tak ja wcześniej napisałam jestem zainteresowana

Gość sponsor real
napisalem ze oplace mieszkanie i kosmetyki a osobna dam 500zl na wlasne potrzeby mozemy jeszcze podyskutowac o tej sumie jest to do uzgodnienia

Gość zakochananazabojjj
hahah 500zl?? i ty bzykasz kiedy hcesz ?za miesiac?? zarty

Gość zakochananazabojjj
spadaj na odloty.pl tam masz za godz 300zl ! palancie

Gość sponsor real
veltovy2@wp.pl mozesz wysylac

Gość zakochananazabojjj
ty dupku ja 500zl to zarabiam w 3 godziny - cwaniak jeden

Gość a kupisz mi auto
to bede twoja na zawsze mini coopera

Gość i ja jestem zainteresowana ...
bardzo zainteresowana, mogie wszysko robic, tylko nie mogie lachi robic bo mam odruch wymiocinowy:o i nie mogie łykać spermi bo mnie unosi do rzygania, i nie mogie w dupe bo mnie bolyy jak skurwisyn, a w pizd eee to mogie ile wlezie, jest wszysko ok, tylko mam opryszckie, ale to chyba nie problem, a na zakupy wystarczy nawet 300 bo kosmetykuf zabardzom nie uzywam bo mnie skora swedzi, i nie malujem siem za bardzom bo lepiej mi bez tapeti. i co? mam wysladz fokie? albo namiari do mniem?

Gość zakochananazabojjj
tak sie smiejcie z tego ale pomyslcie ile jest takich glupich dziewuch ze wsi ktore na to by poszly :/

Gość sponsor real
napisalem juz ze cena jest do uzgodnienia potrzebuje przyjaciolki z ktora moge porozmawiac wyjsc gdzies czasem nie ukrywam ze potrzebuje dziewczyny na spotkania tzw branzowe musi to byc osoba ktora umie sie zachowac w towarzystwie nie chodzi mi glownie o jak to okreslilas bzykanie jak bym teko chcial to bym poszedl do ...

Gość ojojojuuuuuu
pewnie dziewczny macie racje,ale ja teraz w dołku jestem,a jestem przed 40stką więc nie jest lekko,więc chętnie skorzystam z jego usług ,jak mi opłaci dom kupi kosmetyki rozumiem ,ze nie eris iaa tylko takie jak zawsze używałam dior,clinique,chanel, i do tego da 500zł to akurat na jkies szmatki będzie,a na jedzenie mi dasz jeszcze abym lodówke miała pełna,czy to już nie wchodzi w gre

Gość i ja jestem zainteresowana ...
aa bo zapomnialam, ale lachie moze robic muj wuj stefan :classic_cool: tylko jemu bedzieta musiely zaplacic osobno jednorazowo za gdziny , ale ponoc dobrze ciagnie:P