Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lypek

Ale lypa...

Polecane posty

Gość Lypek

Wróciłem z imprezy, podpierałem ściany :( A takie ładne dziewczyny były... Nie potrafię się przełamać, nie wiem jak, co zrobić...

Ech, no... Ja na imprezie tańczę sama, nie otacza mnie wianek facetów, zresztą samej mi nawet wygodniej dylać. :D

Gość Lypek
W takim razie podbijam ;) Przed imprezą było picie w domu, ale zanim doszedłem potem do klubu to już mi minęło i lekko zamuła dotknęła. Zresztą jedno, dwa piwka - to nic nie da ;) Na mnie to nie działa, a szkoda kasy, skoro można szybciej i taniej wódką się podpić :p A mam 20 lat. Lekkaa - wczoraj też kilka lasek tańczyło samych, tzn. w swoim gronie. Jedna była bardzo zgrabna, ale buźki dobrze nie widziałem. Tyle, że jak tu podejść?

Gość najlepszy przyklas
przykład, że faceci patrzą na wnętrze kobiet: "Jedna była bardzo zgrabna, ale buźki dobrze nie widziałem. "

Gość znam ta dziewczyne
robisz tak. stoisz kolo parkietu. saczysz drinka i patrzysz na nia. czekasz az popatrzy na ciebie i wtedy lapiesz jej wzrok. i tak pre razy za ktoryms sie usmiechnij. jak podejdzie to poprostu gadasz, ze fajnie tanczy, czy nie chce drinka. a jak nie podejdzie to czekasz az gdzies pojdzie, moze do brau to pytasz czy nie napije sie z toba i tyle. tylko nie pij za duzo bo to odpycha.

Gość Lypek
najlepszy przyklas - przepraszam, ale jak mam 'zobaczyć' jej wnętrze jak jej nie znam? Chyba na jakiejś podstawie muszę dokonać wyboru kobiety, która mnie interesuje. A to jest impreza, więc chyba normalne, że patrzę na wygląd. Jak będę chciał szukać od strony 'wnętrza' do pójdę do biblioteki albo na salę operacyjną ;] znam ta dziewczyne - wczoraj jedna tańczyła i spoglądała właśnie na mnie. Nie była najgorsza, ale za wysoka ;) Tylko, że wiadomo, że wtedy się, że tak powiem, przysrałem :D Jak widziałem, że często na mnie patrzy to po prostu uciekłem zaraz stamtąd :/ I na parkiet już nie wróciłem.

Gość a potem
a najlepiej jak ona pojdzie do toalety stań obok drzwi i kiedy wyjdzie zapytaj :"srałaś" :P

Gość Lypek
Hahaha, podryw na sranie :P

Gość a potem
no mowie Ci efekt murowany Ona do końca życia Cie nie zapomni a jak bedziecie mieli po 100 lat to wciaz sie bedziecie z tego śmiali :p

Gość Lypek
Pomóżcie :(